Млади, красиви, влюбени и с успешен брак - Джъстин и

...
Млади, красиви, влюбени и с успешен брак - Джъстин и
Коментари Харесай

Хейли и Джъстин Бийбър и тайната на успешния брак

Млади, красиви, влюбени и с сполучлив брак - Джъстин и Хейли Бийбър . Те са семейство от септември 2018 година, когато подписаха брак на загадка гала. През последвалите четири години двойката несъмнено откри смисъла зад „ в болест и здраве “, поради здравословните проблеми затъмнили щастието им. Двамата не разрешават това да се отрази на връзките им, даже в противен случай - обичат се още повече и се държат крепко един за различен!

В искрено изявление с 25-годишната Хейли приказва възхитено за брачна половинка си и по какъв начин няма самообладание да се върне вкъщи при него след работно пътешестване. Тя споделя по какъв начин даже единствено наличието на Джъстин я успокоява. За него си споделя още, че е най-хубавият й другар.
 17 авг 2022 | Процесите на образуване на електоралните настройки и електоралното държание към момента се образуват главно от...
признава, че и двамата поставят старания, и само че не дребни, с цел да е сполучлив бракът им. Но имат още доста да учат и към момента не са подготвени за деца, въпреки да желаят огромно семейство в бъдеще.

В инстаграм профила си пък неотдавна Джъстин Бийбър разгласява доста блага фотография. 28-годишната поп звезда избра леко замъгленото непрофесионално селфи, с цел да показа миг от взаимното им благополучие. Джъстин лежи с Хейли, гушната на рамото му, до момента в който двамата се усмихват пред камерата. Техният домакински любим Оскар, йорки, се е настанил комфортно сред тях.

Само няколко дни преди да разгласява новата фотография, поп звездата направи и първото си присъединяване онлайн след като бе заставен да отсрочи лятната част от турнето си заради парализа на лицето, породена от синдрома на Рамзи Хънт.

Музикантът от „ Love Yourself “ за първи път разкри заболяването си през юни, когато разгласява видео в Инстаграм, показващо по какъв начин половината от лицето му е изцяло обездвижена. 2022 година несъмнено е сложна година за семейство Бийбър. През март супермодела Хейли пък претърпя мини инсулт, породен от използването на контрацептиви.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР