Младежкият национален отбор по футбол записа втора загуба в европейските

...
Младежкият национален отбор по футбол записа втора загуба в европейските
Коментари Харесай

Швейцария излъга младежите ни под дъжда на стадион Славия

Младежкият народен тим по футбол записа втора загуба в европейските квалификации. " Лъвовете " изгубиха минимално вкъщи от мощната селекция на Швейцария. Двубоят се игра при тежки условия на стадион " Славия ".
 Снимка 550031
Източник:

" Лъвовете " бяха равностойни в огромна част от срещата, само че не съумяха да осъществят офанзивите си, до момента в който гостите се възползваха от един пряк-свободен удар, с цел да вземат трите точки. Тогава головата наслада беше за Имери.
 Загуба и за националите до 19 години
Загуба и за националите до 19 години

" Лъвовете " бяха победени от Русия

Попадение за българите, дело на Филип Кръстев, бе анулиран поради излязла топка в навън, което не бе доказано на 100% от повторенията.
 Снимка 550033
Източник:

В края на мача България наложи напън, който обаче не съумя да докара най-малко до изравнителен гол. Играчите на Александър Димитров бяха покрай вратата на швейцарците, само че по този начин и не съумяха да пратят топката в мрежата.

" Лъвовете " остават на второ място в група Е с 6 точки, до момента в който противниците ни са с 10. Позицията ни ненапълно е лъжлива, защото Нидерландия е с два мача по-малко, а Уелс с един.
 Светослав Вуцов дебютира за
Светослав Вуцов дебютира за " трикольорите " довечера

Вратарят ще стартира срещата на националите ни против Северна Ирландия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР