Младежкият национал Станислав Шопов е първото ново попълнение на ЦСКА.20-годишният

...
Младежкият национал Станислав Шопов е първото ново попълнение на ЦСКА.20-годишният
Коментари Харесай

ЦСКА официално представи младежкия национал Станислав Шопов

Младежкият национал Станислав Шопов е първото ново попълнение на ЦСКА.

20-годишният плеймейкър идва от нидерландския Хееренвeен, където през последните две години бе част от представителния отбор, само че играеше за дублиращата групировка. Преди прехвърлянето в клуба от Ередивизие, атакуващият халф записа 39 мача в елита на България с родния си клуб Ботев Пловдив. Шопов подписа своя контракт с клуба и в понеделник ще стартира подготовка с новите си съотборници.

Днес той бе посрещнат на клубната база в Панчарево от именития хазаин - бай Добри, който му връчи фланелка с номер 8 и му пожела здраве и триумфи, а футболистът насочи следното обръщение към почитателите:

" Здравейте, цесекари, веселя се, че съм част от този популярен клуб и съм подготвен да давам всичко за него! Очаквам Ви на стадиона! "

Междувременно изпълнителният шеф на " алените " Филип Филипов разгласи, че притежателите са обезпечили нужните вложения за стадиона. " Вече сме на финалната права. За всяка последваща стъпка ще бъдат осведомени почитателите. Нека да са спокойни, ЦСКА ще има нов стадион ", разгласи той в предаването " Арена спорт ".

“Най-важното е, че философията на Саша Илич съответствува с ДНК-то на ЦСКА - да се играе нападателен футбол и постоянно да се търси успеха. Илич е почтен човек и гладен за триумфи треньор. Най-важната цел е да се построи мощен тим ”, сподели още някогашният състезател на клуба.

" Жорди Кайседо е футболист на ЦСКА. Най-нормалното нещо е, когато има добра оферта за него да бъде трансфериран. На този стадий той остава футболист на ЦСКА ", завъши Филип Филипов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР