Младежката организация на ГЕРБ отхвърли обвиненията на премиера Кирил Петков,

...
Младежката организация на ГЕРБ отхвърли обвиненията на премиера Кирил Петков,
Коментари Харесай

Младежкото ГЕРБ отхвърли обвиненията за паниката с горивата

Младежката организация на ГЕРБ отхвърли обвиняванията на премиера Кирил Петков, че те стоят зад създалата се суматоха с цените на горивата в сряда вечерта.

" Единствената причина, заради което се е получила суматохата в сряда е, че са се употребявали фотоси от няколко дребни бензиностанции, които са се употребявали в обществените медии на всички места под политическа или хибридна офанзива. До този миг, хората, които виждаме, че  са го организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ . Снимките, които се завъртяха из обществените медии - с цени над 3 лева на горивата, са пллатени постове. На базата на този факт се сътвори суматоха, увеличавайки търсенето. Паниката обаче беше овладяна, на идващия ден цените се върнаха към по-нормални равнища ", съобщи на ексклузивен брифинг министър председателят Кирил Петков. 

От младежката организация на ГЕРБ дадоха отговор на обвиняванията на премиера Кирил Петков и с пост във Fаcebook. " Ако не друго, през днешния ден Кирил Петков за следващ път сподели няколко неща – некомпетентността на своето разпадащо се ръководство, неговата уязвимост да приема мощни и кардинални решения в интерес на българските жители и обхваналата го параноя, която е на път да го сложи на една нога с един мощно войнолюбов и искрено нападателен по отношение на прилежащи страни и нации президент, само че криещ се към сегашния миг в бункер ", пишат от МГЕРБ. 

" Кирил Петков дължи на първо място отговори на българските жители за спиралата от рецесии, в която се намира страната – инфлационна, енергийна, обществена, здравна и външнополитическа. Неговото държавно управление не може да излезе с ясна позиция или решения по нито един от належащите проблеми пред страната ", пишат още от младежката организация на ГЕРБ и прибавят, че в този ред на мисли скоро биха могли да очакват от премиера да каже, че:
От МГЕРБ сме отговорни за пропутинската позиция на неговия съдружен сътрудник Българска социалистическа партия във връзка със глобите против Русия.От МГЕРБ сме отговорни за позора, който беше нанесен на България от изявления на към този момент някогашния министър на Кирил Петков Стефан Янев, наричащ войната в Украйна „ военна интервенция “.От МГЕРБ сме отговорни, че страната бездейства по отношение на идващите от Украйна бежанци.От МГЕРБ сме отговорни, че държавното управление в своята непросветеност не може да предприеме даже най-елементарно решение по отношение на растежа на цените на тока, храните, горивата. Но не, господин Петков. Ние не сме отговорни за вашата несръчност. 
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР