Младежите от Ротаракт Варна организират инициатива, с която дават възможност

...
Младежите от Ротаракт Варна организират инициатива, с която дават възможност
Коментари Харесай

Събират пари за кастрация на бездомни кучета в събота в Морската градина във Варна

Младежите от Ротаракт Варна провеждат самодейност, с която дават опция да се кастрират бездомни кучета, както и да научим по какъв начин да възпитаваме домашния си любим, оповестява.

Проектът е ориентиран в поддръжка на бездомните животни и осведоменост за потребността от кастриране.

Събитието ще се състои сред 10.00 и 16.00 часа на 22 април, събота, в Морската градина, на полянката вляво от Пантеона, в посока Амфитеатъра.

Отвори дома и сърцето си - подай ръка, избави лапичка, приканват уредниците.

Ако дойдете, ще чуете открита лекция с треньорката на кучета Боряна Димитрова за съществени знания при възпитанието на домашния любим, ще може да видите някои от животинките, които сега са под грижите на благотворителна организация и да осиновите някое от тях.

Програма:

10:00-16:00 ч. - Пролетни фотоси със пъстър фон и професионални фотографи.

13:00-14:00 ч. - Открита лекция с амбициозната треньорка на кучета Боряна Димитрова - съществени знания и положителни практики за възпитанието на домашния любим - по какъв начин да приказваме на неговия език. Ще можете да задавате въпроси на място и ще получите ясни насоки.

14:00-16:00 ч. - Уъркшоп за разработване на занимателни играчки за домашния любим, като използваме още веднъж артикули от бита и даваме втори живот за непотребни движимости.

На място ще можете да дарите сума в поддръжка на акция за кастрация, проведена взаимно от няколко варненски клиники за справяне с популацията на бездомни животни във Варна и района - в случай че вие или познавате различен, който се грижи за бездомно животинче, ще може да го доведете в избраните клиники и дати, като кастрацията ще бъде покрита от средствата от събитието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР