Младежи от МГЕРБ се събраха днес пред дома на премиера

...
Младежи от МГЕРБ се събраха днес пред дома на премиера
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ бранят с гърди дома на Борисов

Младежи от МГЕРБ се събраха през днешния ден пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя под претекст, че го бранят от следващата провокация. Пред облечените с тениски с лика на премиера симпатизанти ръководителят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев произнесе къса тирада, от която не стана доста ясно на какво тъкмо те се опълчват, тъй като съперници в близост нямаше.

" Тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени в Банкя. В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени – разпопения поп, една някогашна премиерка, претендент за президент на една от опозиционните партии. Хора, които са известни със своето грозно и смело държание. Хора, които с изключение на да идват пред домовете на хората, да ги тероризират и тормозят, друго не вършат. Тези същите хора би трябвало да знаят, че даже в ден като днешния – ден за примирение, в който всички би трябвало да сме със фамилиите си, вгледани към себе си и духовното, ние се организирахме доста бързо “, съобщи Георгиев във видео, публикувано във Facebook.

„ Достатъчно експедитивни сме, с цел да покажем, че няма да продължим да се позволява този гнет. Няма да продължи издевателството над хора, техните фамилии и деца. Една година към този момент стига. Една година ги търпяхме, една година бяхме толерантни, една година показвахме това образование, което приляга на хора, ръководещи, хора, които осъзнават какво значи отговорност. От през днешния ден нататък същите тези би трябвало да знаят и да си дават сметка, че всякога, в който тръгнат да тероризират, ще се сблъскат с това. Тази наша ответна реакция ще се усилва и това, което ще срещнат против себе си няма да е експанзия, само че ще е задоволително явен и безапелационен отговор, че няма да толерираме и нашата глава повече няма да е склонена. Напротив. Те ще срещнат едни решителни хора, подкрепяни от една вярна идея. Кауза, която на никого не е навредила, която в никакъв случай никого не е ощетила. Нека се знае, че ние зачитаме, доста сме толерантни и положителни, само че имаме и своя лимит. Прекрасни великденски празници. Отиваме си, само че дано е ясно – това ще се повтори в случай че те тръгнат по същия метод още веднъж към нас “, сподели още Георг Георгиев.

 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР