Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните на пл. „Георги

...
Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните на пл. „Георги
Коментари Харесай

Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните в Благоевград

Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните на пл. „ Георги Измирлиев “ в Благоевград и те се извършиха с пяна, оплакаха се от общината.

Това може да повреди, както на филтрите, по този начин и помпите. Затова се постанова чиновници на поддържащата компания да изпразнят фонтаните и да ги почистят.

„ Фонтаните бяха пуснати напълно скоро! Сега още веднъж следва процедура по подготовка на препарати и пълнене на красивите водни уреди, които освен радват поданици и посетители, деца, а и красят центъра на Благоевград и основават едно по-лятно въодушевление! Община Благоевград моли жителите и гостите на града да бъдат виновни и деликатни към дейностите си! Пазете града ни, подобен какъвто го желаеме всички – хубав! “, приканиха от кметството.

Оттам оповестиха също, че камерите им са снимали причинителите – двама малолетни. Записите ще бъдат предадени на способените органи.

„ Поради постъпили мнения и запитвания от жители, прецизираме че камерите работят, само че те оказват помощ само за определяне на нарушителите. Камерите нямат свойството да предотвратяват нарушавания, защото предварителната защита се корени във възпитанието и отговорността към обществото “, прецизираха от Община Благоевград.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР