Младежи ГЕРБ организират кампания „Избери живота“ - срещу употребата на

...
Младежи ГЕРБ организират кампания „Избери живота“ - срещу употребата на
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ организират кампания срещу употребата на алкохол и наркотици

Младежи ГЕРБ провеждат акция „ Избери живота “ - против използването на алкохол и опиати. Тази акция ще бъде надпартийна, желаеме да подадем ръка на всички юношески организации, сподели пред публицисти Николай Алгафари. Свидетели сме на зараза от пътни произшествия поради пияни и дрогирани водачи, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

" Като младежка организация е естествено да застанем в основата на такава борба. Няма да пощадим никакви средства, с цел да минимизираме броя на пътните произшествия, породени от подобен вид отговорно държание ", съобщи на брифинг Алгафари.

Целта е да открием работещо решение за понижаване на жертвите, сподели Драгомир Младенов и добави, че обичайният морал е потвърдил ролята на страж на подрастващите генерации. Вярваме, че рецептата за по-добър свят е обичайният морал, добави той.

Младежите приканиха подрастващите да спортуват, да бъдат рационални и дружно с други организации да се обединят зад самодейността. Според тях тя би трябвало да изкристализира под формата на законови промени, които да доведат до тежки наказания за причиняващите пътни произшествия под влияние на алкохол и опиати.

Предвижда се на 12 август – Международен ден на младежта, да бъде проведена полемика по тематиката, на която ще бъдат поканени разнообразни юношески организации, както и представители на Българския Червен кръст.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР