Младата актриса успя да предизвика поредната модна еуфория, появявайки се

...
Младата актриса успя да предизвика поредната модна еуфория, появявайки се
Коментари Харесай

Стайлинг вдъхновение за седмицата: Зендея и розовата колекция на Valentino

Младата актриса съумя да провокира следващата фешън еуфория, появявайки се на ревюто на в Париж. Облечена от глава до пети в розово, издаде и насоката на новата сбирка на Пиерпаоло Пичоли и неговата визия за сезон есен/зима 2022-2023.Този цвят и то в най-наситената му и ярка форма в никакъв случай не е изглеждал по-шик и креативният шеф на стилната къща за следващ път съумя да покаже, че не се опасява да рискува.

Може би е неговият проблясък на вяра, от който всички имаме потребност сега и нека след няколко месеца по-често да споделяме този хаштаг - #lavieenrose. Защото както от Valentino написаха в профила си в Инстаграм, " розовото е цветът на любовта, общността, силата и свободата. " И той елегантно победи в тази сбирка, показана напълно на розов фон. Един самоуверен ход на Пиерпаоло Пичоли, който показа ярката фуксия посредством всевъзможни силуети, материи и кройки – от минималистични до ефирни и обилни.

Но тъкмо когато розовото стартира да наподобява безпределно, сбирката мина към черната палитра, която още повече ускори контрастът на розовото, само че и сподели, че от време на време всичко е във формата, а не в цвета. Майстор е Пичоли. Майстор на модата. И го сподели за следващ път!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР