Млада майка на две деца с тежко онкологично заболяване се

...
Млада майка на две деца с тежко онкологично заболяване се
Коментари Харесай

Зов за помощ: Млада майка на две деца се нуждае от спешна помощ

Млада майка на две деца с тежко онкологично заболяване се нуждае от нашата помощ!

33-годишната Вася Малинова от Своге се бори с рак на гърдата от много време. До този миг фамилията се е справяло единствено с финансовата част, само че неотдавна й откриват разсейки в белия дроб и мозъка.

За лекуването на Вася са нужни към 100 000 лв., които би трябвало да покрият 12 курса химиотерапия и лъчетерапия.

Ако желаете да помогнете на Вася да оздравее, можете да дарите средства по тази сметка:

IBAN: BG76STSA93000020947133 - Вася Малинова

Ето какво гласи част от поста на Цветослава Петкова, която е един от основните уредници на акцията за помощ на Вася и нейното семейство.

" Всички познаваме нашата съгражданка Вася. Вася Малинова. Прекрасната, слънчева, лъчезарна Вася - майка на две дребни дечица. Вася се бори с подлата болест рак към този момент много време. До в този момент Вася и фамилията й успяваха сами да се оправят с покриването на разноските по лекуването й. За страдание, средствата са изчерпани, а на Вася й се постанова да премине още един курс на лекуване. Преди броени дни тя отпътува по неотложност за клиниката в Турция, където откакто в началото е диагностицирана с рак на гърдата, по-късно откриват разсейки в белия дроб, а в този момент лекарите откриват и разсейки в мозъка. Вася е подложена на нападателна и тежка химиотерапия и лъчетерапия, цената на която е към 5000лв. По първични сметки Вася ще би трябвало да премине през 12 такива. Освен разноските за тях, на фамилията й са нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разноски.Така общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася възлиза на 100 000лв. Обръщам се към всички за ПОМОЩ! Нека се обединим и помогнем на Вася по тежкия път, по който върви! Споделяйте поста, с цел да може да стигне до повече хора! Нека повече хора схванат и оказват помощ! Благодаря на всички, които ще отделят време да прочетат този пост, на тези, които ще го споделят и на тези, които ще оказват помощ! Наближават най-светлите християнски празници, дано бъдем положителни и покажем на Вася, че не е сама! Вася, с теб сме!

IBAN: BG76STSA93000020947133 - Вася Малинова ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР