Млада жена сигнализира до GlasNews.bg, че е подложена на онлайн

...
Млада жена сигнализира до GlasNews.bg, че е подложена на онлайн
Коментари Харесай

Мъж тормози приятелка на бившата си, зарекъл се, че ще й счупи краката

Млада жена алармира до GlasNews.bg, че е подложена на онлайн тормоз.

Вероника Миленкова е подложена на кибертормоз в обществената мрежа Facebook. За това алармира самата тя. Тормозът се показва в това, че прочут за нея мъж популяризира неистини и разгласява нейни фотоси в разнообразни групи в обществената мрежа. Като за изложение на фотосите пък добавял текст, който гласи, че дамата предлага платени полови услуги. Освен това мъжът е популяризирал телефонния й номер и Вероника непрестанно получава позвънявания от мъже, с цел да я питат за неща, които тя не предлага.

Вероника показа, че мъжът, който популяризира погрешна за нея информация, е пакистанец, който живее в Гърция. Жената твърди, че той се казва Сите Тукер Али Шах. Тя го познава, само че не е имала никакви взаимоотношения с него. Мъжът е имал съкровен контакт с нейна другарка, с която обаче са се разделили. Момичето е живеело при него в Солун, само че когато се разделили Вероника краткотрайно я настанила в жилището си. Именно това, че Вероника е прибрала неговата някогашна другарка в дома й, се оказва ябълката на раздора.

" Той прави всичко това, тъй като моята другарка си потегли от него, напусна го, заплава нея, заплашва и мен. Изкарва ме отговорна, тъй като съм я прибрала у дома. Иска да си я върне по някъкъв начим и очевидно е решил, че като ме опетни пред целия свят тя ще се върне при него. Той сподели, че няма да престане и ще видя какво още може да направи. Също по този начин сподели, че ще ме качи из всички сайтове, в които се предлагат платени полови услуги ", каза Вероника Миленкова за GlasNews.bg.

Миленкова твърди, че пакистанецът е умопобъркан и е заплашил, че ще й счупи краката. Бившата му другарка пък доста пъти му е прощавала за разнообразни негови гафове, но този път е безапелационна, че не желае да се връща при него.

" Тя му сподели, че няма да се върне повече при него, само че той упорства това да се случи и заплашва. Мисли, че посредством мен, като разгласява всякакви неща и всички тези нелепости, че аз и тя ще се скараме и тя ще се върне при него ", акцентира Миленкова.

Мъжът, който тормози Вероника, си е направил подправен профил в обществената мрежа. Името, с което се показва, е Георги Геогриев. Именно от този профил той разпостранява погрешна информация за дамата. Миленкова твърди, че пакистанецът схваща български език, но използва Гугъл Translate, с цел да разгласява опозоряващите текстове в мрежата.

" Той написа посредством Google Преводач. Разбира го българския, приказва го, само че не може да написа. Говори го малко развалено, само че му се схваща всичко, някои думи обаче не ги произнася вярно ", прибавя дамата.

В част от изявленията пакистанецът загатва, че Вероника е изоставила детето си, тя обаче отхвърля тази информация.

" Пише всевъзможни нелепости по мой адрес, както и за моя някогашен мъж и за детето ми. Че надали не аз съм го оставила на татко му, а ние с някогашния ми мъж се разделихме напълно другарски и настоявам, че сме в много положителни връзки ", акцентира подложената на тормоз жена.

Вероника Миленкова показа, че е доста обезверена и унизена. Тя към този момент е подала тъжба в полицията и се надява органите на реда да се заемат с този случай.

Вижте част от изявленията, споделени от подправения профил:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР