Млада жена, претърпяла тежка катастрофа, изпрати благодарствено писмо до екипите

...
Млада жена, претърпяла тежка катастрофа, изпрати благодарствено писмо до екипите
Коментари Харесай

След тежка катастрофа млада жена изпрати благодарствено писмо до МБАЛ-Пазарджик

Млада жена, претърпяла тежка злополука, изпрати благодарствено писмо до екипите на две отделения на МБАЛ-Пазарджик, оповестиха от лечебното заведение. 25-годишната Аделина Малинкова от град Долна баня изрича своята сърдечна признателност за спасяването на нейния живот и положените грижи.

Точно преди 1 година тя е призната в болничното заведение в доста тежко положение след претърпяна тежка злополука. 25-годишната жена е с голям брой счупвания по цялото тяло. Лечението й продължава дълго време в ОАИЛ и Ортопедично поделение. Налага се да бъде оперирана и в границите на една година да влиза четири пъти в лечебното заведение.

„ Благодарение на целия екип на ОАИЛ, както и на Отделението по ортопедия и травматология още веднъж съм на крайници “, написа в писмото си Аделина. Тя насочва специфични благодарности и на доктор Ангел Добрев от Интензивното поделение и доктор Борис Маринков от Ортопедично поделение.

„ Благодаря на всички в МБАЛ- Пазарджик, които се бориха за живота ми и съумяха да го спасят. Без тях това нямаше да бъде допустимо. Нека има всеотдайни и положителни лекари, тъй като те са Ангелите, които избавят човешки живот, колкото и да е мъчно “, добавя разчувстваната пациентка.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР