Млада жена намери откраднатото си куче след повече от 10

...
Млада жена намери откраднатото си куче след повече от 10
Коментари Харесай

Куче се завърна при стопаните си след 10 години в неизвестност СНИМКИ

Млада жена откри откраднатото си куче след повече от 10 години. Историята е от английския мегаполис Лондон. А 22-годишната Тае Бенет избухва в сълзи, когато чухуахуато Оли още веднъж се връща при нея.

Бенет била на 12 години, когато извела на разходка кучето си в локален парк. Ненадейно се появили хора, които преразяли каишката на двегодишния Оли и го отвели с кола в незнайна посока, написа Metro.

Тя разлепила разгласи, с които оповестила премия за Оли, само че никое от напъните не се увенчало с триумф. Тае решила, че повече в никакъв случай няма да види любомото си куче и даже си взела друго животно – дакела Чили, който да заеме мястото на изчезналия домакински любим.

Минали години и внезапно Бенет получила телефонно позвъняване, на което не можела да повярва.

Съобщили й, че Оли е жив и здрав, че се намира в лондонски парк, на 20 благи от мястото, където липсващ. А момичето видяло изгубения си любим още същия ден.

На кучето обаче било належащо време да познае изгубената си господарка – въпреки всичко били минали цели 10 години, през които Тае се трансформирала доста.

“Когато ми споделиха, избухнах в сълзи. Беше необикновено, не мислех, че това ще се случи”, споделя тя.

Оли бил открит от деца в парка, а Тае още не знае по какъв начин кучето се е оказало там.



Тя допуска, че през миналите години чихуахуато е било употребявано за разплод, а когато навършило 12 години, може би е било изхвърлено или е съумяло да избяга.

“Оли беше на две години, когато бе лишен от мен и още помни живота си преди отвличането. Много сме щастливи, че още веднъж е при нас”, споделя Тае.

Когато още веднъж бил спретнат вкъщи, той бързо познал членовете на фамилията и им се зарадвал. С другото куче в дома той се схваща идеално, като двете животни постоянно спят дружно.

Въпреки напредналата възраст Оли е в положително здраве и се любува на разходките със стопаните си.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР