Млада жена бе открита обесена насред центъра на Ловеч. Висящото

...
Млада жена бе открита обесена насред центъра на Ловеч. Висящото
Коментари Харесай

Откриха обесено момиче насред центъра на Ловеч

Млада жена бе открита обесена посред центъра на Ловеч. Висящото тяло на момичето е намерено рано тази заран в ниша покрай вратата на осведомителния център на региона, заяви " Канал 3 ".

Встрани от тялото бил пренебрегнат мобилен телефон.

Мъртвата е 23-годишна французойка.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че няма данни за принуждение. По неофициална информация става въпрос за самоубийство след любовна драма, твърди " Факти ".

Момичето е пристигнало на посетители на собствен другар, който е от Ловеч. Запознали се във Facebook и през вчерашния ден са пътували от София към родния град на момчето. По непотвърдени данни до 1:30 часа през нощта двамата млади се веселили в известна ловешка дискотека.

По случая работят полиция и прокуратура, известено е Външно министерство.

От прокуратурата излязоха и с публично известие, с което изнесоха малко повече детайлности по случая.

В РУМВР-Ловеч е формирано досъдебно произвеждане по отношение на открита мъртва млада жена в ниша на постройката на Областна администрация –Ловеч, оповестиха от прокуратурата.

При огледа е открито,че дамата виси на кабел, преминаващ по стената на нишата. Починалата е френска гражданка, на 23 година, пристигнала на 1 ноември Ловеч със собствен другар. През нощта против 2 ноември е била в заведение с приятелите си, откъдето си тръгнали след среднощ.

Извършен е оглед на местопроизшествието, организират се разпити. В ход е и инспекция за съществуване на записи от камери за видеонаблюдение. Предстои осъществяване аутопсия на тялото. Обсъждат се всички вероятни версии по отношение на настъпването на гибелта.

Разследването се води под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура-Ловеч.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР