Млада адвокатка се изложи сериозно с общата си култура в

...
Млада адвокатка се изложи сериозно с общата си култура в
Коментари Харесай

Издънка в Стани богат: Адвокатка втрещи Ники Кънчев, не знае кой е Карл Май

Млада адвокатка се изложи съществено с общата си просвета в шоуто „ Стани богат ”. Тя Тя провокира и гневни мнения на уеб страницата на предаването от фенове, които бяха сюрпризирани от явното й неведение. Оказа се, че Василена Георгиева не знае кой е Карл Май, нито Чудомир. Водещият Ники Кънчев пък въпреки всичко резервира хладнокръвие и показва благородство, въпреки че не спести някои саркастични забележки.

Състезателката трябваше да отговори на въпроса кой е героят на Карл Май с разновидности Поразяващата ръка, Железния пестник,  Стоманения ритник, Отровния мирис. Не знам кой е Карл Май, не съм чувала за него, призна чистосърдечно юристката.



Все отново, с помощта на позвъняване на другар тя уцели правилния отговор Поразяващата ръка. Василена въпреки всичко се почувства неловко, като сподели, че не е удовлетворена от себе си и няма потребност да продължава мъката. Като похлупак обаче бе репликата й: „ Срам ме е да обмислям толкоз на въпрос за 400 лв.. ”

След като минаха към въпросите за по-големи суми, Кънчев изстреля: ”За теб всички въпроси са тежки. ”

Василена не уцели и групата, в която е бил музикантът Роби Уилямс, преди соловата си кариера и уцели Тейк Дет с жокер. Тя обаче реши, че звездата е на към 70 години, в случай, че той е двайсетина години по-млад.

За 1500 лв. тя съумя да познае залива, в който Съединени американски щати разискват свалянето на Фидел Кастро и Карибската рецесия и Заливът на прасетата й оказа помощ нейният компаньон в студиото Васил, който сподели положителни знания по тематиката.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР