Млад мъж и 12-годишно момиченце са загинали в днешния силен

...
Млад мъж и 12-годишно момиченце са загинали в днешния силен
Коментари Харесай

Трагедията е огромна: Ето кои са двама от загиналите при зверския трус в Хърватия

Млад мъж и 12-годишно момиченце са починали в днешния мощен трус в Хърватия с магнитуд от 6,2 по скалата на Рихтер. Мъжът от село край Глина е втората жертва на земетресението в Хърватия, заяви осведомителният уебсайт Индекс.
 Много опустошения донесе днешният земетръс в Хърватия, две са жертвите на стихията  Много опустошения донесе днешният земетръс в Хърватия, две са жертвите на стихията  Много опустошения донесе днешният земетръс в Хърватия, две са жертвите на стихията
"Загинал е 20-годишен мъж от Майске Поляне, покрит е под руините на къщата си ", удостовери за уеб страницата "24сата " кметът на Глина Бранка Митич.

По-рано бе обявено, че в Петриня е починало 12-годишно момиченце. Информацията бе доказана от кмета Даринко Думбович и от полицията.  Много опустошения донесе днешният земетръс в Хърватия, две са жертвите на стихията  Много опустошения донесе днешният земетръс в Хърватия, две са жертвите на стихията
В прилежащия град Сисак са ранени минимум 20 души, двама от които тежко.
Земетресение с магнитуд 6,2 и епицентър в региона на Петриня в Централна Хърватия бе записано през днешния ден в 12.20 часа локално време. По-рано Европейският средиземноморски сеизмологичен център заяви, че трусът е бил с магнитуд 6,3.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР