Млад баща от София събира средства за лечение на онкологично

...
Млад баща от София събира средства за лечение на онкологично
Коментари Харесай

Споделете! Млад баща събира средства за лечение, вижте разтърсващата му изповед

Млад татко от София събира средства за лекуване на онкологично заболяване. 30-годишният Иван Тодоров е изгубил и двамата си родители от подлата болест рак и в този момент самият е изправен пред тежка борба за живота си. Той показа във фейсбук разтърсващата си изповед и моли за помощ всеки, който има опция, да му помогне да се оправи с ужасяващата диагноза.
Вижте описа на Иван:

"За мен не е по никакъв начин елементарно да споделям своята орис, само че за жалост ми се постанова.
Тази година беше и продължава да е най-тежката година в живота ми. За мое голямо страдание единствено за седем месеца изгубих двама от най-скъпите ми и близки хора - моята майка и татко. И двамата изгубиха борбата с най-коварната болест - рака.
Някои от вас знаят, че от няколко години и аз самият се боря със съществени здравословни проблеми с десния си крайник.
Претърпях неколкократни оперативни намеси, след които още веднъж се появи рецидив и от доброкачествено образованието в крайници ми се преобразува в недоброкачествен израстък с огромни размери.
В момента съм с диагноза недоброкачествен лейомиосарком на костта и меките тъкани. Минах през курсове от лъче и химиотерапия, които за жалост не доведоха до мечтаните позитивни резултати.
В България експертите в региона сега ми дават единствен вид за лекуване същественото решение - ампутация на крайници.
Решен да се боря до край за крайници и здравето си започнах пътешестване до Турция, където се срещнах с тесни експерти,в региона на онко-ортопедията и травматологията, които ми дават късмет да спася крайници си, посредством тежка и доста комплицирана по естеството си интервенция.
За осъществяването на тази интервенция са ми нужни средства непостижими за мен и моето семейство, в размер на най-малко 50 000 евро.
Обръщам се с най-искерна молба от мое име и от името на фамилията ми, към тези от вас, които биха могли да ми оказват помощ за набирането на тази сума и да ми оказват помощ да имам късмет да бъда още веднъж деен и пълноценоценен в живота си.
Сметката по която ще се набират средствата е в български лв. и е следната:
BG86CECB979010B6433100 в Централна Кооперативна Банка. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР