Mлад баща, нуждаещ се от спешни средства в борбата му

...
Mлад баща, нуждаещ се от спешни средства в борбата му
Коментари Харесай

33-годишният Митко чу страшна диагноза, има нужда от помощта ни

Mлад татко, нуждаещ се от незабавни средства в битката му с рака, и фамилията му молят за помощ. Димитър Даскалов е едвам на 33 години - наследник, брачен партньор и благополучен татко на две деца.
Прочетете още
Преди по-малко от месец получава болки в стомаха и след здравна консултация чува ужасната вест, че имам рак в стомаха, който е в четвъртий стадии. За страдание на този стадий интервенция няма по какъв начин да бъде осъществена, поради обстоятелството, че към този момент е обиден 100% от стомаха.

В момента за живота на Митко се борят лекари в Турция, където му е назначена химеотерапия.

" Последните три седмици за мен са същински призрачен сън. Дните и нощите ми минават надалеч от децата ми и в разнообразни лечебни заведения. Надеждата за мен пристигна от болница Мемориал в Турция, където се намирам и сега. Тук за моето лекуване дава отговор проф. Серкан Кесин, който след всички направени проучвания отначало удостовери диагнозата от България и ми бе назначена тройна химиотерапия. В момента по протокола за лекуване имам назначени 4 химиотерапии, а след тях ще ми бъде направена още веднъж компютърна тамография, която ще покаже до каква степен химиотерапите са помогнали и какво ще бъде последващото лекуване. Тук в болничното заведение ми дават вяра, че даже и борбата ми да е продължителна и сложна... аз имам късмет да се върна здрав при децата си. Да бъда тяхната упора, канара, другар и татко ", споделя Митко.

Лечението му в Турция обаче е непостижимо за него и фамилията му и се обръща с зов за помощ.

" Пътят ми ще бъде дълъг и сложен... съгласно лекарите към 2 години. Средствата, който ще ми бъдат нужни към момента не ги знам, тъй като постоянно има непредвидени разноски. След първата химиотерапия имах странични резултати, което наложи хоспитализирането ми в болница още веднъж и още веднъж разноски. Казват, че няма по-голямо благополучие от това да правиш положително. Винаги съм срещал в живота си положителни хора и съм признателен на Господ за това. Днес стоя пред вас и с молба положителни хора да ми помогнете в битката ми с тази подла болест. Да ми помогнете и дадете късмет да се прибере у дома при фамилията си. Благодаря на всички, които ми оказват помощ за лекуването ми, също по този начин и на тези, които нямат опция, само че се молят за мен и въображаемо ме поддържат. Всяко подаяние и шерване е крачка напред за мен към фантазията ми да бъда здрав и да пребивавам още веднъж живота си пълноценно ", споделя още Митко.

Ето и сметката за помощ: 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР