Млад американец с проспериращ бизнес и над 10 годишен опит

...
Млад американец с проспериращ бизнес и над 10 годишен опит
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Рухна мистерията около новия зет на Христо Стоичков - щерката на Камата завъртя любов с американски бизнесмен

Млад американец с проспериращ бизнес и над 10 годишен опит в региона на маркетинга е новият проекто шурей на легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков.

В разгара на лятото дребната щерка на Камата - Христина, се появи в компанията на непознатия в светските среди господин на стилната седмица в курорта на братя Диневи Свети Влас. Тогава самоличността на симпатичния брюнет остана тайнственост за всички присъстващи, само че не щеш ли тя бе разкрита.

Мъжът, с който Христина Стоичков изживява сантиментална и пламенна обич, се споделя Карлос Креспо и ръководи сполучливо маркетингова компания в град Остин, щата Тексас. Любимият на Ицовата дъщеря е експерт в цифровия маркетинг, Съд на Европейските общности и оптимизация, развиване на рекламни тактики, продуктови тактики, фейсбук и гугъл реклама.

Професията на Карлос и най-много фактът, че експертите в неговата област работят най-вече онлайн, му разрешават постоянно да пътува до България, с цел да бъде с обичаната си Христина. Креспо е бил у нас и предишния месец, този път във връзка 30-ия рожден ден на Христина.

Още за новия шурей на Стоичков и лъскавото ВИП-парти за празника на щерка му, по какъв начин на фона на рекордната скъпотия и непостижими сметки в последните седмици, дамата на Кирил Петков си пазари маркови чанти за по 5 бона, за какво вдовицата на Стефан Шарлопов посрещна 45-ия си рожден ден като плеймейтка и по какъв начин COVID-пандемията прогони от София любимеца на няколко потомство българки Веселин Маринов - гледайте в този момент:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР