Мияч, назначен от Столичната община, да изкъпе улиците в града,

...
Мияч, назначен от Столичната община, да изкъпе улиците в града,
Коментари Харесай

Мияч на улиците в София наби с лопата гражданин /скандално видео/

Мияч, назначен от Столичната община, да изкъпе улиците в града, е сниман да удря с лопата жител, осмелил се да го пита дали е удовлетворен от качеството на употребените маркучи и метли. Видеото бе публикувано от гражданската платформа на самостоятелния общинар Борис Бонев "Спаси София ". От скандалните фрагменти се вижда по какъв начин мъжът е замерен с лопата от служащия по тъмна доба при една от последните акции, разпоредени от кметицата Йорданка Фандъкова, за излъскване на пътните артерии. Столичани от години се оплакват, че миенето се свежда единствено до изтласкване на събраната нечистотия, само че действително ободряване няма.
Инцидентът е станал на 31.08 в 22.40 часа на бул. България от служащ на частната компания ЗМБГ, работещ с камион с рег. номер СА8716ХТ. Веднага откакто е запитан дали е удовлетворен от явно бутафорното миене на булеварда, служащият хвърля лопата по жителя и го ударя в тила. Пострадалият жител е откаран с кола за спешна помощ във ВМА, където е установено пострадването, а бригадата служащи бяга.
"Този случай е безусловно неприемлив! Затова самостоятелният общински консултант Борис Бонев има План за София още през днешния ден изпрати сигнал до кмета Йорданка Фандъкова и Столичен инспекторат с гледище за неотложно уволняване на нападателния служащ, както и налагане на оптималната санкция на компанията ЗМБГ. Очакваме тяхна реакция още през днешния ден!
Софиянци плащаме 220 млн. лева на година на неслучайни компании на вълци и орлета, които като се изключи че се преструват че мият нещо ни замерват и с лопати по улиците!? Контролът върху симулирането на активност е нулев, а виновност за това има единствено кметът Фандъкова, под чието персонално послушание е Столичният инспекторат. Ако желае, тя може с една заповед да промени това, само че фактурите за милиони се подписват почтително, с което Общината безусловно се източва, а София не става по-малко кална и прашна. Това безсрамие би трябвало да спре! ", пишат от "Спаси София ".

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР