Mitsubishi Motors представя за първи път своя нов компактен SUV

...
Mitsubishi Motors представя за първи път своя нов компактен SUV
Коментари Харесай

Eclipse Cross е премиерата на Mitsubishi за Автомобилен салон София 2017.

Mitsubishi Motors показва за първи път своя нов стилен SUV Eclipse Cross в България на Автомобилен салон София 2017, който ще продължи до 22 октомври 2017г. в Интер Експо Център. Eclipse Cross към този момент е в продажба, а ще бъде доставен серийно в България през януари идната година, по едно и също време с доставките на останалите европейски пазари.

Eclipse Cross е напълно новото SUV-купе на Mitsubishi Motors Corporation. То застава паралелно до ASX и Outlander, само че повежда компанията в една напълно нова посока, базирайки се на пет съществени продуктови стълба – дизайн, японско майстoрство, динамичност при шофиране, интелигентно основана компактна структура и новаторска функционалност.

Дизайнерската идея “Dynamic Shield” на MMC се разпознава ясно в предницата, която прилича щит, образно завършен към черната радиаторна решетка, като знак на високата успеваемост на автомобила. “Dynamic Shield” акцентира функционалните благоприятни условия на предницата, осигуряваща отбрана, както за пасажерите, по този начин и за автомобила. Вдъхновяващият и стремглав дизайн, подтиква към нови занимания и завършения, а технологията за надзор на всички колела и постоянното държание на пътя, покачват удоволствието и увереността при шофиране.

Предлагат се два задвижващи елемента за Eclipse Cross, които са изцяло подобаващи за това стилно SUV купе и обезпечават най-благоприятен баланс сред мощ и екологичност. Новият 1.5-литров бензинов мотор с турбокомпресия и система за непосредствено впръскване на горивото е смесен с нова CVT трансмисия с 8-степенен ръчен състезателен режим. Дизеловият 2.2-литров дизелов Common-Rail мотор с турбокомпресор и система за непосредствено впръскване на горивото, модифициран особено за Eclipse Cross, е смесен с нова 8-степенна автоматизирана трансмисия. И двете комбинации на мотори и трансмисии обезпечават динамично чувство по време на шофиране.

На щанда на Mitsubishi Motors на Автомобилен салон София можете да видите още:
ASX - динамичен, чевръст и моден кросоувър, който е подготвен да Ви води на всички места, където пожелаете. Той е въплъщение на свободата на колела – просто грабвате ключовете и потегляте. Експонатът, с който ще се запознаете е с характерности: 1,6 MIVEC мотор, съоръжение INTENSE+ и механична скоростна кутия.

OUTLANDER 4WD с дизеловия 2,2 DI-D мотор, съоръжение INSTYLE SAFETY+ и автоматизирана скоростна кутия. SUV с мощно и динамично външно оформление, което показва несравнимо равнище на съвършенство, издръжливост и работни характерности на автомобила. Пъргавото ръководство и бързата му реакция основават условия за цялостен надзор по време на шофиране, а с помощта на тихото и удобно возене, шофирането на Outlander в градски условия се трансформира в наслаждение.

OUTLANDER PHEV, хибридът който е напълно лична разработка на компанията и е първият плъг-ин хибриден електрически автомобил с (постоянно) 4WD задвижване и два електромотора, който самичък генерира нужната сила. С благоприятни условия за транспортиране на 5-членно семейство, с товарен размер от 463 литра и пробег 824 км, с доста едва влияние върху околната среда – единствено 44 г/км излъчвания на CO2. (измерени според условията на ЕС). Outlander PHEV на автосалона е с съоръжение INSTYLE+, 2.0 16V ECO-MULTI, Преден и заден електродвигател.

PAJERO, последното потомство на иконата на марката. Той освен наподобява ултра-безопасен и устойчив, в действителност е подобен. Експонатът на щанда на Mitsubishi Motоrs е с мотор 3,2 DI-D, автоматик и с съоръжение INSTYLE.

Автомобили за тест-драйв от моделите ASX и Outlander са разполагаем на посетителите на автоизложението, които търсят своя нов автомобил.

Балкан Стар Мотърс, Генералният дистрибутор на марката кани всички искащи да се срещнат с моделите, които предлага, както и със специфичните ценови оферти за продажби по време на Автомобилния салон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР