Mitsubishi Motors Corporation (MMC) днес за първи път разкрива TRITON ABSOLUTE,

...
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) днес за първи път
разкрива TRITON ABSOLUTE,
Коментари Харесай

Mitsubishi Motors става “ABSOLUTELY Beyond Tough” с иконичен специален модел -TRITON ABSOLUTE

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) през днешния ден за първи път разкрива TRITON ABSOLUTE, иконичен специален модел на TRITON (L200 в Европа) на 40-тия Автосалон в Банкок 2019*. Моделът въплъщава здравината и солидността, залегнали в основата на пикапите Mitsubishi Motors.

TRITON ABSOLUTE показва концепцията “ABSOLUTELY Beyond Tough ” посредством нараснала издръжливост и издръжливост в комбиниране с по-солиден и агресивен екстериор.

Впечатляващите благоприятни условия на TRITON ABSOLUTE илюстрират мощта на пикапа като автомобил, подобаващ за всяка една ситуация. Защитните панели, агресивният дизайн и дръзките светлини на специалния модел му придават визия на “ABSOLUTELY Beyond Tough ” автомобил – посока, следвана в поколенията досега.

MMC чака този много упорит план да бъде приветстван от притежателите на пикапи по целия свят, изключително имайки предвид и усъвършенстваната устойчивост и възможности на новата моделна година на TRITON/L200, която беше показана в Тайланд през предходната есен. TRITON ABSOLUTE е и ключов eлемент от “Drive your Ambition ” слогана на MMC, изразявайки 100-годишното ДНК на автомобилния производител, както и прогресивните упоритости за бъдещето на водачите на коли Mitsubishi.

*Източник: www.mitsubishi-motors.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР