Мицкоски не оправдава бягството на ГруевскиЛидерът на опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ

...
Мицкоски не оправдава бягството на ГруевскиЛидерът на опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ
Коментари Харесай

Мицкоски не оправдава бягството на Груевски

Мицкоски не оправдава бягството на Груевски
Лидерът на опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски осъди бягството на някогашния македонски министър председател Никола Груевски, който е и почетен ръководител на неговата групировка.

Миналата неделя Груевски, който е с лишен паспорт, мина нелегално в прилежаща Албания. Оттам с унгарска дипломатическа кола той е трансфериран в Черна гора и Сърбия и по-късно в Унгария.

Според Мицкоски "Груевски и други някогашни ръководители на ВМРО-ДПМНЕ са жертва на политическо гонене, само че той не утвърждава бягството на Груевски".

Лидерът на опозицията заяви, че в най-скоро време от партията ще изпратят до държавното управление и парламентарното болшинство пакет от промени за възстановяване на ситуацията и ускоряването на реформаторския развой.

"Въпреки подписаната капитулация с този Договор /Споразумението с Гърция за разрешаване на разногласието за името, бел.ред./ пред нас остават четири доста значими области, от които зависи приближаването ни до Европейски Съюз. Предстоящият интервал е доста значим, тъй като предстоят избори в Европейски Съюз. Македония би трябвало да успее, само че времето за промени е доста кратко", сподели още Мицкоски по време на партийна среща в град Гостивар. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР