Митнически служители от Териториална дирекция „Южна морска“ откриха голямо количество

...
Митнически служители от Териториална дирекция „Южна морска“ откриха голямо количество
Коментари Харесай

Задържаха контрабандни сексуални стимуланти нa Капитан Андреево


Митнически чиновници от Териториална дирекция „ Южна морска “ откриха огромно количество контрабандни сашета полов стимулант в лек автомобил. Колата с прикачено ремарке е пристигнала на Митнически пункт Капитан Андреево на 05.06.2021 година на път от Турция за Германия, оповестиха от Агенция " Митници ".

Автомобилът, в който пътували лидер - български жител, и двама негови спътници - турски жители, е селектиран за щателна инспекция. При осъществения физически надзор на транспортното средство и багажа на пасажерите, в ремаркето сред оповестени движимости са открити и кашони с 1000 кутии с общо 7000 сашета лекарствен артикул с надписи „ KAMAGRA “ - тип полов стимулант.

В хода на инспекцията са открити и 1380 къса (69 кутии) цигари без български акцизен бандерол, укрити под лявата предна седалка.

Установено е, че недекларираните артикули са благосъстоятелност на единия от пасажерите - турски жител. Срещу него са формирани два акта за преместването на лекарствените средства и акцизните артикули в нарушаване на Закона за митниците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР