Митко с чорапите, момчето от Пловдив, което трогна цяла България,

...
Митко с чорапите, момчето от Пловдив, което трогна цяла България,
Коментари Харесай

Гешев и Митко с чорапите проведоха работна среща

Митко с чорапите, момчето от Пловдив, което трогна цяла България, през днешния ден организира работна среща с основния прокурор в Пловдив. 
Главният прокурор под маскировката на пиар-акция в действителност приключил доста работа и по неприемливия Акт Магнитски (както го назовава господин Пеевски), и по новите луноходи с дизелови мотори. 
Виждайки фотосите на Главния с Митко, обществото бе ловко поведено за носа, накарано да си мисли, че става въпрос за чудноват пиар, до момента в който в действителност двамата мъже старателно се трудеха по оперативни задания, касаещи правовия ред, националната сигурност и връзките с партньорските служби. 
Срещата мина в дух на взаимно почитание, работлив разговор и конструктивни решения! 
Митко с чорапите се оказа извънредно осведомен. На фотосите с основния прокурор момчето наподобява умърлушено, но това е тъй като знанието носи тъга, а Митко е човек, понесъл с чорапите си и доста печални познания. Обикаляйки площадите, пазарите и потайностите на античния Пловдив, Митко чул и научил доста неща за култа към Пеевски в Пазарджик, за бизнеса му, за връзките му с Цветан Василев и Българска народна банка, за ролята на Васил Божков в българския преход и още доста други велики секрети, които Митко споделя единствено с основния прокурор, към който изпитва искрена благосклонност, професионално уважение и безусловно доверие. 
Митко окуражил Гешев и в връзката с Кьовеши, като му подсказал няколко имена на скъпи прокурори, които Кьовеши ще одобри в Европрокуратурата и ще спре да отхвърля българските оферти. 
Гешев и той имал мислено същите прокурори като доста скъпи и честни експерти, само че сърце не му давало да ги пусне в Европа, когато тук у нас на терен има толкоз доста работа за прокурори с лъвски сърца. 
В последна сметка Гешев се съгласил с идейната идея и кадровите визии на Митко. И приел препоръките на приятеля и сътрудника - Митко, който трогна цяла България с човещината и чорапите си, трупайки толкоз доста познания и тъга.  
***
Главният прокурор поръча на Митко огромни количества чорапи, които да стават и за качулки на охранители или бойни групи към прокуратурата. Двамата изпробваха образци на главите си, утвърдиха материята и кройките. Междувременно Митко изрече и някои точни съображения за характера и функционалностите на бюрото за отбрана. Иван Гешев получи огромна професионална и човешка изгода от тези къси бележки на Митко. 
Митко и Иван си стиснаха ръцете, погледнаха се надълбоко в очите и страстите, споделиха си без думи най-важното и продължиха напред и нагоре, всеки по своя стръмен път за просперитета на България. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР