Misyon Bank, пионерска необанка в Турция, разширява услугите си в

...
Misyon Bank, пионерска необанка в Турция, разширява услугите си в
Коментари Харесай

Tурска банка разширява присъствието си в сектора на дигиталните активи с ново партньорство

Misyon Bank, пионерска необанка в Турция, уголемява услугите си в региона на попечителството на цифрови активи и токенизацията посредством партньорство с швейцарския снабдител на настойничество на криптовалути Taurus.

Сътрудничеството , улеснено от дъщерното сдружение на Misyon MisyonTech, ще интегрира технологията на Taurus, с цел да предложи услуги за настойничество на цифрови активи и токенизация в границите на интервенциите на Misyon Bank.

Taurus, известна със своите решения за настойничество, употребявани от огромни европейски банки като Banco Santander и Credit Suisse, ще даде своята платформа Taurus Protect, инструмента за токенизация Taurus Capital и блокчейн инфраструктурата Taurus Explorer.

Главният изпълнителен шеф Ендер Хализдемир преглежда това партньорство като стратегическа стъпка към позиционирането на Турция като център за достъп до цифрови активи в международен мащаб посредством токенизация. Местният експертен опит на Техническия университет в Истанбул и KPMG ще способства за създаването на персонализирани решения за цифрови активи.

Въпреки че не бяха разкрити детайлности по отношение на включването на криптовалути като Биткойн в платформата Misyon, съдействието алармира за забележителна опция за институционално присъединяване в развиващия се крипто пазар в Турция.

Тъй като Турция се обрисува като важен състезател на международния крипто пазар, като размерът на преводите доближи $170 милиарда през 2023 година, Misyon Bank и Taurus чакат внезапно повишаване на институционалната интензивност в района, като целят да утвърдят Турция като водач в региона на попечителството на дигиални активи и токенизацията в своята сфера.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР