Мистерията с открития овъглен труп в лек автомобил край странджанското

...
Мистерията с открития овъглен труп в лек автомобил край странджанското
Коментари Харесай

Мистерията се заплита! Има свидетел, разследват палеж на колата на Николай, изгорял в Странджа

Мистерията с открития овъглен мъртвец в лек автомобил край странджанското село Варовник се заплете, оповестява Флагман.бг. Според наши източници, Окръжна прокуратура Бургас е образувала досъдебно произвеждане по чл.330 от Наказателния кодекс – за палеж.
Назначена е пожаро-техническа експертиза, с цел да се откри методът, по който е разпален лекият автомобил, съдебно-медицинска – за установяването на повода за гибелта на лидера, както и ДНК, която цели да удостовери дали починалият е Николай Д. от Бургас, притежател на автомобила. Близките му настояват, че не бил той.
Източници разкриват, че по досъдебното произвеждане е разпитан очевидец, който твърди, че е разговарял в събота следобяд с млад мъж от изгорелия автомобил. Местният гражданин разказал, че видял автомобила настрана от пътя. Помислил, че лидерът е закъсал и му предложил помощ. Младият мъж обаче му споделил, че всичко е наред и го отпратил.
Една от работните версии е ликвидиране, а друга – самоубийство. По следствието настойчиво се работи и скоро ще има резултат. В събота вечерта бе открит мъртъв млад мъж в опожарен автомобил на километър преди странджанското село Варовник. Колата е била отбита настрана, а автомобилът изцяло изгорен. Сигналът е подаден от инцидентно преминаващ човек, а пожарникарите, които пристигнали на място и потушили огъня, останали изумени, когато разкрили зад кормилото овъглено мъжко тяло.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР