Мистерията с изчезването на Даниел Делчев, бивш участник в четвъртия

...
Мистерията с изчезването на Даниел Делчев, бивш участник в четвъртия
Коментари Харесай

Нова Информация! Цяла България Се Моли! Отвлякоха Една От Звездите На Нова Телевизия! По-Страшно От Смъртта, Жертва Е На Страховитите

Мистерията с изгубването на Даниел Делчев, някогашен участник в четвъртия сезон на „ Биг Брадър “, се заплита – написа в. „ Уикенд “. Младият мъж към този момент публично е разгласен за търсене от Интерпол с жълта бюлетина. Опасенията на неговите близки и другари са, че може да е похитен за органи и към този момент да не е сред живите – отбелязва изданието.

Вилиана от Варна и Юри от Велико Търново са другите нашенци, чиито телефони замлъкват след съдбовното кацане на летището в Дубай. Двамата пътуват дружно с Даниел, който също е в неопределеност от 8 ноември, 2017 година Мистерията към потъването им вдън земя се задълбочава по коледно-новогодишните празници, когато роднините им и околните им чакат позвъняване – най-малкото, с цел да се поздравят с настъпването на новата година. Телефоните им остават обаче безмълвни. До тогава околните таят вяра, че родствениците им евентуално са затрупани с работа и нямат време за една шайба, само че остават с вярата.

Молба за издирването на Даниел Делчев е подадена от негови другари още през декември. По закон могат да го търсят роднините му или работодателят, само че такива при брадъра липсват, което в допълнение затруднява работата на полицейските органи. Същевременно околните на Делчев са затрупани с версии, които постоянно надминават границите на естественото. Според една от тях Даниел се е върнал скрито в България, само че се укривал, защото дължал пари на доста хора.

Намирането му ще бъде извънредно сложна работа, тъй като по данни на полицията съществува и канал за трафик на органи. Наистина преди пътуването Даниел си е правил цялостни кръвни проучвания, само че това нищо не значи – настояват хора от обкръжението му.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР