Мистерията покрай името Монна се заплита все повече и повече.

...
Мистерията покрай името Монна се заплита все повече и повече.
Коментари Харесай

И Сюзън от Игри на волята издирва Монна

Мистерията около името Монна се заплита от ден на ден и повече. Преди два дни Елизабет и Габриела от " Игри на волята " пуснаха статуси, че търсят приятелката си, а в този момент и друга звезда от риалити формата се включи в търсенето й. 

Чаровната Сюзън, която познаваме от втория сезон на " Игри на волята " и с присъединяване й във видеоклип на певицата Дуа Липа, пристени приятелите си с неочакван въпрос: " Някой да си е писал с Монна ". 



Самоличността на Монна стартира да вълнува от ден на ден хора, а трите девойки не дават повече изясненост за приятелката си. Въпросът " Коя е Монна " стана вайръл в обществените мрежи, само че отговор към момента няма. Надяваме се въпреки всичко отнякъде да се появи Монна и да разберем за какво е толкоз търсена в последно време. 



Със сторита за въпросната Монна се включиха и други родни инфлуенсърки. Доби Тафкова през вчерашния ден пусна на стори, че приятелката й Монна си търси работа. Това породи подозрения, че въпросната госпожица го е закъсала съществено.



Изненадващо през днешния ден Марина Риналди оповести, че Монна ще я дават по малкия екран. Превключвахме каналите, само че по този начин и не попаднахме на информация за Монна, чието име от няколко дни се загатва нонстоп в обществените мрежи. Всички питат и чакат с неспокойствие да научат коя е Монна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР