Мистерия витае около смъртта на 25-годишния модел Титим Бел Норафанпипат,

...
Мистерия витае около смъртта на 25-годишния модел Титим Бел Норафанпипат,
Коментари Харесай

Мистерия около смъртта на тайландски модел, тялото е открито в асансьор

Мистерия витае към гибелта на 25-годишния модел Титим Бел Норафанпипат, откакто безжизненото ѝ тяло е открито в асансьор на жилищна постройка в Банкок вторник сутринта, оповестява "Дейли мейл ".

Запис от камера в постройката демонстрира по какъв начин мъж придвижва тялото на младата жена до асансьора, след което го оставя на пода и си потегля.

Тайландската полиция споделя, че е прекомерно рано да назове съответен обвинен. Изчакват се резултатите от аутопсията.

Върху тялото няма забележими белези от рани.

Мъж, разпитан от полицията, твърди, че е завел модела в дома си, защото тя била "твърде пияна ", с цел да му каже адреса си. Двамата са били на едно и също събитие по работа.

Мъжът споделил на служителите на реда, че момичето е припаднало преди той да научи къде живее, по тази причина я оставил да спи в леглото му и се обадил на неин другар, който да я прибере.

В обществените мрежи същият отхвърля да я е наранил: "Обещавам, че няма да избягам, тъй като съм почтен. Може би се държа лековато, само че съм благородник... Ако ме чуваш, Бел, апелирам, разбери ме ".

Бел има повече от 73 000 почитатели в Инстаграм все още на гибелта си. Феновете ѝ интензивно разгласяват мнения в профила ѝ в обществената мрежа, с цел да отдадат респект към нея.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР