Мистериозното изчезване Янек Миланов разбуни духовете не само в Дупница,

...
Мистериозното изчезване Янек Миланов разбуни духовете не само в Дупница,
Коментари Харесай

5 въпроса за мистерията с Янек, изчезнал след свада с гард №1 на Братя Галеви, разтърсиха България

Мистериозното изгубване Янек Миланов разбуни духовете освен в Дупница, само че и в цялата страна. Близо месец няма ни новина, ни кост от мъжа, който за последно е видян в колата на някогашния гард на братя Галеви Васил Капланов-Каплата.

От чужбина се върна брат му Марио, който прави опити да съживи и задейства институциите в бързи дейности по намирането на брат му. Приятели и близки го поддържат с шествия и самобитни мирни митинги.



В обществените мрежи една от дамите, които се питат къде е липсващ Янек, задава няколко въпроса. По думите ѝ те би трябвало да бъдат заложени.

Ето какво написа дамата:

"Хайде и аз да се изцепя с няколко въпроса, които съм сигурна, че си задават, не дребна част от хората питащи се "КЪДЕ Е ЯНЕК? ".... Уверена съм, че се блъскам в шамарите, само че въпреки всичко считам,че и те би трябвало да бъдат заложени......
Та по този начин....
Къде е Васил Капланов - Каплата?
Сигурна съм,че 80% от хората тук го познават непосредствено или косвено...
Някой виждал ли го е из града?
Къде е Петя Николова?
- тя разпитана ли е в Министерство на вътрешните работи? ( тъй като очеВадно е директно обвързвана със протичащото се )!!!
Къде е Главен контрольор Борислав Динев в лицето на РПУ и Министерство на вътрешните работи гр.Дупница?
Къде е инж.Методи Чимев като Кмет на гр.Дупница и в лицето на Община Дупница и прилежащите села?

- Защо не излязат с една конференция (поне пред локалните медии), за утешение на жителите, данъкоплатците, родителите и обществото, че м/у тях не се разхожда рисков индивид, "човек ",.... Убиец....
Да успокоят популацията, за децата на Дупница, за всички подкрепящи групата, Марио и Янек Миланови, за това, че сме Европейска страна и да ни уверят, че това действие няма да остане безнаказано?????
КЪДЕ СА???........ "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР