Мистериозният мъж на Анелия се казва Любомир Захаринов.Това научи ексклузивно

...
Мистериозният мъж на Анелия се казва Любомир Захаринов.Това научи ексклузивно
Коментари Харесай

Новият на Анелия е хазартен бос 


Мистериозният мъж на Анелия се споделя Любомир Захаринов.

Това научи извънредно “България Днес” от източник, непосредствен до новата звездна двойка. Бизнесменът, който съумя да открадне сърцето на Анелия, се занимава с насърчаване на хазартен бизнес у нас. Заедно с брат му Марио Захаринов са притежатели на верига хазартни зали и на един от най-новите уеб сайтове за залагане. Марио е мъжът до Бориса Тютюнджиева, като тя също настойчиво крие, че точно той е татко на щерка й Магдалена. Бориса и Анелия са новите всемирски етърви.

“Имам си човек до себе си и съм доста щастлива. Той е прекрасен”, призна напълно скоро участничката в “Като две капки вода”.

Анелия настойчиво отхвърля да разкрие името само че новата си възлюбена. Тайнствеността е подбудена най-вероятно от поверие или от терзание нещо да не помрачи щастието на певицата. Анелия признава, че се нанася да живее при Любомир още при започване на връзката им, а домът си оставя на щерка й Ивон. 18-годишното момиче е плод на любовта на певицата с предприемача Коко Динев. Ивон към този момент е независима, а майка й върви на посетители понякога.


Захаринов също има две деца от своя предходна връзка. Бизнесменът е татко на момиче и момче, които са очевидно на 4- и 10-годишна възраст. Запознати настояват, че Анелия се схваща доста добре с дечицата, а те също я одобряват като част от фамилията.

Анелия и Любомир рядко се появяват на всемирски събития дружно, а когато го вършат, деликатно сортират обкръжението си. Единственото, което ги издава, са фотосите и на двамата от откриването на нов уебсайт, който Захаринови показват през ноември предходната година. Анелия участва на събитието и пусна няколко фотоси, несъмнено, без обичания си. Бориса Тютюнджиева направи същото.

Анелия дотам крие самоличността на Любо и връзката си с него, че в профилите й в обществените мрежи липсват каквито и да е следи, които водят до предприемача. Двамата нямат общи фотоси. Липсват даже мнения и сладникави емотикони.

Биографията на Захаринов е извънредно богата. Той приключва Университета за приложни науки в Бреда, Холандия. Работи и става акционер в българското посланичество на 12-ата най-голяма одиторска мрежа в света HLB International. Признава, че едно от най-значимите неща за него е библиотеката в дома му. Определя я като най-скъпата си играчка.

“Това потребно наслаждение изисква голямо свободно време, а най-ценният и безвъзвратен запас в нашия живот е точно времето. Например би било забавно за вашите читатели, че по този начин нашумелият филм “Дюн” по едноименната книга на Франк Хърбърт е в действителност единствено началото на фантастична сага от 6 книги с общо над 2500 страници. Подобно на “Дюн” сериалът “Фондацията” е сага от шест книги на Айзък Азимов с общо 2300 страници. Времето, което човек би трябвало да посвети, с цел да прочете тези може би най-велики две творби на научната фантастика, е доста и надлежно скъпо. Но си коства всяка минута”, споделя Захаринов наскоро в искрено изявление – “Мъжете, които задават TREND”. Самият Захаринов отхвърли да разяснява дали има връзка с Анелия.


Крие половинките си

Анелия несъмнено обича да е потайна и загадъчна във връзка с мъжете в живота си.

Афиширала е единствено и само връзката си с предприемача Коко Динев. От него певицата има щерка, а точно тежката й бременност утежнява значително връзките посред им. Анелия забременява, когато е едвам на 21 година, Коко е с 10 година по-голям от нея. В едно от редките си персонални изявленията преди години певицата разкрива, че бременността й е била извънредно сложна, и я дефинира като тежък миг в живота й. Тогава лекарите се съмняват за рак, постанова й се да лежи три месеца в болница, с цел да задържи Ивон. Твърди, че това се отразява на брака й и с Коко Динев и не съумяват да го преодолеят. Именно това дава подтик към развода й.

След развода си с Динев Анелия в никакъв случай повече не обявява своя връзка. Години по-късно признава, че след раздялата й с предприемача е срещнала специфичен човек, с който прекарват дълги години дружно. Той обаче желае дете от нея, а тя отхвърля.

Не липсват и спекулации към любовния й живот. Мъже, за които всички знаят, само че Анелия в никакъв случай не признава. Един от тях е Калоян Арсенов. Синът на някогашната министърка на околната среда и водите Долорес Арсенова има бурна, само че не особена обич с Анелия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР