Мистериозен звук смущава жителите на едно градче в Северна Франция.

...
Мистериозен звук смущава жителите на едно градче в Северна Франция.
Коментари Харесай

Странен шум подлудява жителите на френско градче

Мистериозен тон смущава жителите на едно градче в Северна Франция. Пронизително пищене, което стартира и стопира ненадейно в случаен миг на денонощието. Никой не е съумял да открие повода. Още две градчета в департамента имат същия проблем.

Животът в градчето Уизерн към този момент се върти към загадъчното събитие. То датира от края на октомври и към този момент има наименование - "неидентифициран тон ", сходно на неидентифицираните летящи обекти, оповестява Българска национална телевизия.

"Това е отвратително. Когато свиренето спре, имаш възприятието, че продължаваш да го чуваш. Действа ми на нервите ", споделя жителка на града.

Особено изнервящо е че, пищенето не стартира в несъмнено време, а изненадва хората денем, както и през нощта. Те могат единствено да записват моментите. На 27-и в 15,30 ч., в 17, 18, и 20,15 ч.

Звукът, който като че ли ти се забива в мозъка, продължава от 40 секунди до половин час. И е непрекъсната тематика на разискване. Първият обвинен е новата антена за мобилна мрежа 5G, въпреки тя още да не работи.

"Тази заран отидох при антената, само че не чух нищо. Попитах хора, които спортуваха. Те са там всеки ден и нищо не чуват ", споделя заместник-кметът Франсоа Сегюра.

Кметството ревизира заводите в региона, към този момент без триумф. Остава вярата, че звукът ще спре ненадейно, по този начин, както е почнал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР