Мистериозен мъж открадна сърцето на Санта Китана. Най-провокативната родна изпълнителка

...
Мистериозен мъж открадна сърцето на Санта Китана. Най-провокативната родна изпълнителка
Коментари Харесай

Санта Китана крие гадже на Малдивите

Мистериозен мъж открадна сърцето на Санта Китана . Най-провокативната родна изпълнителка съумя да се оплете в примките на любовта, само че крие настойчиво с кого.

Самата Санта Китана загатна за наличието на мъж в живота си по време на ваканцията й на Малдивите. Сочната брюнетка пусна няколко фотоси с гаджето си, само че ловко закрива лицето му. Младият мъж явно се любува на половинката си, тъй като не стопира да я снима в секси пози на плажа.

Принцесата на провокациите, както я дефинират почитателите й, е влюбена до уши. Според слуховете мъжът в живота й е българин, а певицата възнамерява да се реалокира от Румъния, където живее, в родината си.

Кристина Шидерова , както е същинското име на палавата изпълнителка, пуска към този момент втори свои независим план. С всеки идващ тя съумява да си навлече голямо количество интернет врагове. Провокациите на изкусителната изпълнителка й носят открит хейт.

„ И тъкмо тук е парадоксът - не ме харесват, а ме гледат, срамят се от това, което върша, а ме следват. Това е подправеният морал, за който приказвам и който е добре да забравим, в случай че желаеме да сме щастливи ", разкрива Санта Китана пред „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР