Мистериозен мъж, известен с прозвището Time Voyager, твърди, че знае

...
Мистериозен мъж, известен с прозвището Time Voyager, твърди, че знае
Коментари Харесай

Пътешественик във времето каза кой град през 2023 г. ще бъде напълно изтрит от лицето на земята

Мистериозен мъж, прочут с прозвището Time Voyager, твърди, че знае за тъжната орис на няколко страни и обособени градове. И първото от селищата ще бъде унищожено следващата година, написа Wday.ru.

Time Voyager твърди, че е странник във времето. Мнозина са скептични по отношение на сходни изказвания. Но има стотици хиляди хора, които имат вяра в това.

Все още има доста митове за пътуването във времето. Феновете на тази доктрина понякога намират доказателства, че преместването сред епохи и даже хилядолетия е действителност.



Има и други индикации, че някои хора може в действителност да са пътували до бъдещето или предишното.

Що се отнася до Time Voyager, той към момента не е посочил физически доказателства за своите пътувания. Но предвижда какво ще се случи в доста близко бъдеще. Въпреки че „ предсказва “ не е напълно точната дума тук. Той твърди, че е видял тези събития с очите си.

В един от последните си видеоклипове пътешественикът разгласи, че през 2023 година жителите на Нидерландия чакат две значими събития, които могат коренно да трансформират живота на цялата планета.



На 4 януари 2023 година в тази страна ще бъде открит бункер, съдържащ тайните на античните цивилизации, а на 28 април 2023 година Амстердам ще бъде ударен от астероид, който ще унищожи по-голямата част от града и той на процедура ще бъде „ заличен от лицето на земята “.

Някои коментатори осмяха това видео. Друга част обаче съществено се замислиха. Светът е станал толкоз непредвидим, че можем да повярвате на безусловно всичко.

Във всеки случай посочените дати към този момент са доста близо, тъй че дали това, което пътешественикът споделя е правилно, или не, ще разберем напълно скоро.

В допълнение към прогнозата за Амстердам, Time Voyager твърди, че Австралия може да се сблъска с блокиране, „ по-тежко в сравнение с по време на пандемията “ в близко бъдеще заради нова зараза, която ще стартира вследствие изменението на климата. Той също по този начин има вяра, че Антарктида скоро може да стане обитаема за забележителна част от човечеството.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР