Мисля си, че да си щастлив през лятото, е някак

...
Мисля си, че да си щастлив през лятото, е някак
Коментари Харесай

Четири сезона щастие: Лято

Мисля си, че да си благополучен през лятото, е някак естествено. Това е нещо надълбоко закодирано в генетичния ни код, обвързвано със светлината и топлината, нещо, което ни кара да се отпускаме, да гледаме по-оптимистично и с религия в бъдещето.

Лекомислен сезон е, пъстър и гръмък, разговорлив. Има лекост и предпочитание в лятното благополучие, добрина и топлина. Пъстро и пеещо е в душата ни, а сърцето търси познати и непознати пътища и пътеки и пътува по необятния свят. Време, в което намираш повече часове за старите другари и откриваш нови такива. Къси са сънищата му и цялостни с магии. Не вярвате ли, тогава направете информация при Шекспир! Щурите хрумвания, които преди са ти изглеждали прекомерно шантави, в този момент са в палитрата на " за какво не? ".

Музика има в щастието през лятото: от птичия хор, в който призори се включват разнообразни гласове и който по здрач незабелязано изгасва, през горещия вятър, който пее през отворения прозорец на колата, шумоленето на тревите в полето, листата на дърветата, вълните  от морето, пясъка, крилете на шарените пеперуди, жуженето на пчелите и щурците с техните цигулки... Всичко има своя мелодия, чиста и безкрайна, обещаваща като че ли вечността.  Вкусно и нехаещо за положителните обноски, лятото е безсрамно щастливо! Краката му са боси, ноктите - лакирани, а косите - несресани. Фалшиво подсвирква и си купува сладолед, стои до късно на открито, бъбри и пие напитки с разнородни съставки, в чашите ледчетата дрънчат в такт с многото думи... Мълчи си единствено на брега или прави дълги разходки. Горещо и потно, то не мисли за на следващия ден, тук и в този момент е и наподобява безпределно, би трябвало му единствено чаша чиста вода! 

На рози ухае, а в кварталите остарели се носи миризмата на простички гозби от късни вечери. Смях пада по тротоарите от прозорците необятно разтворени, по балконите дремят котки и има цветя. Къси са сънищата му и цялостни с магии. Не вярвате ли, тогава направете информация при Шекспир!

Лениво, благосклонно, мързеливичко леко, боже, какъв брой за малко при нас е лятното благополучие!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР