Мисля, че вече за всички българи стана ясно демокрацията на

...
Мисля, че вече за всички българи стана ясно демокрацията на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Давам на съд Румен Радев

Мисля, че към този момент за всички българи стана ясно демокрацията на Радев какво е. Това съобщи в Раковски водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи онлайн във Facebook. " Няма католици, няма православни, те репресират всичко ", сподели Борисов пред стотици поданици на Раковски, които го посрещнаха пред църквата " Пресвето сърце Исусово " в града.

Борисов е в Раковски, защото " Икономическа полиция " профилактира купения корпоративен избор. Лидерът на ГЕРБ дойде в града, откакто стана ясно, че че десетки чиновници на комуналното общинско дружество са били привикани в " Икономическа полиция " - Пловдив. Хората подписват протоколи, че няма да вземат участие в пазаруване и пласиране на гласове, както и да правят закононарушения по време на изборния развой.

По информация на Дани Каназирева имало полицейския произвол, над 40 души са били привиквани през 15 минути в полицията. На хората не са повдигани никакви обвинявания, като са ги принуждавали да подписват предупредителни полицейски протоколи, тъкмо както Бойко Рашков правел със стотици и на предходните избори, сподели тя.

Борисов бил осведомен за репресии над елементарни хора и пристигнал на място да ги поддържа.

Относно призованите за разпит някогашен министър на Министерство на регионалното развитие Петя Аврамова и тогавашния й заместител Николай Нанков, Борисов съобщи, че е посъветвал да се явят в понеделник след изборите.

" Мисля, че стана ясно демокрацията на Радев какво е. Петя и Нанков ще ги викат, с цел да ги разпитват. Ще отидат единствено с цел да ги снимат. Аз преди 10 минути й споделих да каже на тези, които желаят да я разпитват, да им каже да й изпратят призовка или да отиде в понеделник. Тя в този момент би трябвало да си остави акцията, с цел да прави на Радев сеир ", сподели Борисов.

Много забавно дали в кметства като Плевен, Видин, където са кметове на Радев, дали от администрацията ги тормозят. Има по- притеснителни неща, само че всеки ден излизат нескрито, добави Борисов.

Вчера вечерта за следващ път Радев задължи младите в България с нов дълг.Взет е още половин милиард дълг, сподели той и добави: " Промяната по този начин продължава, че от 23% дълг в този момент той е 30%. Докато прави тези фантасмагории, че аз имам банка, аз към този момент съм оформил документите и през днешния ден го давам на съд ", разкри водачът на ГЕРБ. "

" На Калиакра преди малко изплували още 2 машини. Цяла неделя стотици машини ще се въртят. Парадоксът е, че изборната администрация е 100 457 индивида. Затова плащаме половин милиард за избори. Всичко това те го заменят с четири индивида. Ние единствено разясняваме машините. Аз мисля, че в света няма полицейски шеф с повече интервенции за източване на кредитни карти от мен ", съобщи Борисов.



Очаквайте детайлности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР