Мисля, че този парламент е безпомощен по отношение на задачата

...
Мисля, че този парламент е безпомощен по отношение на задачата
Коментари Харесай

Томислав Дончев: В този момент е невъзможно формирането на нормално работещо правителство

" Мисля, че този парламент е беззащитен във връзка с задачата си да образува някакво обикновено работещо държавно управление с малко по дълъг небосвод. Колкото и едни нови избори да са тестване за страната, за обществото, за страната, във всевъзможен проект това е по- положителния вид “.

Това сподели в изявление за предаването " Тази събота “ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Оставката на държавното управление може да се окаже не вход към политическата рецесия, може да се окаже излаз “, добави той.

По думите му не е хубаво главната цел на едно държавно управление да е оцеляването му, тъй като не остават сили за нищо друго.

Относно спекулациите, че Бойко Борисов може да се отдръпна от водачеството на партията Дончев сподели: " Г-н Борисов е ръководител на партията. Той не е депутат. Той е неоспорим водач на партията. Къде повече да се отдръпна “.

Според зам.-председателя на ГЕРБ в идващите месеци не е допустима коалиция сред неговата партия и " Продължаваме промяната “. " Когато целият ти репертоар, повода да се появиш в Народното събрание, причина да вземеш властта е, че си хулил и обиждал някого…, не знам по какъв начин за тях е вероятен подобен завой “, посочи Дончев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР