Мисля, че ще се случи третият мандат или поне аз

...
Мисля, че ще се случи третият мандат или поне аз
Коментари Харесай

Любомир Каримански отговори дали ИТН ще подкрепят третия мандат

Мисля, че ще се случи третият мандат или най-малко аз бих желал. Не съм чул ултиматумът, който е подложен. Ние сме „ за “ антикорупционният закон да се одобри. Нека да забележим какви ще са нормите, по какъв начин ще бъдат написани тъкмо и ще реагираме по-нататък. Това съобщи Любомир Каримански от пред публицисти преди съвещанието на Комисията по бюджет и финанси, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Думите му са във връзка консултациите за сформиране на държавно управление с третия мандат на президента, връчен на Българска социалистическа партия.

Той добави, че не е обсъждано в парламентарната им група името на Бойко Рашков като ръководител на КПКОНПИ. „ Според мен е по-важно какъв закон ще одобряват, тъй като ние не вършим закона съгласно индивида, а вършим закона да бъде резистентен, да бъде постоянен във времето и не е належащо да променяме един закон постоянно. Това е задачата – законодателството да бъде устойчиво “, акцентира той.

„ Имахме конкретизирания по този закон. Би трябвало в хода на полемиките сред първо и второ гласоподаване всичко това да бъде доизработено “, разяснява Каримански.

На въпрос дали от Има Такъв Народ са подготвени с техните оферти за управническа стратегия, Любомир Каримански съобщи: „ Да, обсъждали сме една огромна част от тях. Това, което ни беше предоставено се припокрива и с съдружното съглашение и с това, което и ние отстояваме. Не мисля, че има кой знае какви разлики, по-скоро неща, които в елементи би трябвало да уточним “, сподели още той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР