Мислим за преструктуриране на Държавната консолидационна компания (ДКК). Това заяви

...
Мислим за преструктуриране на Държавната консолидационна компания (ДКК). Това заяви
Коментари Харесай

Богдан Богданов: Мисли се за преструктуриране на Държавната консолидационна компания

Мислим за преструктуриране на Държавната консолидационна компания (ДКК). Това съобщи в ефира на министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов във връзка промяната на Борда на шефовете на ДКК.

" Необходима е промяна на управлението на Държавната консолидационна компания и през вчерашния ден доста ясно го споделих представяйки новия екип на ДКК. Има действия в министерството, които имат по-малко потребност от политика и повече експертиза. Такива са ръководствата на обществените предприятия, комерсиалните предприятия към министерството, с които действително обществото е осведомено с тях ", изясни министърът на стопанската система.

По думите му, обаче смяната на едни хора с други не взема решение казуса. " Но е нужна тогава, когато виждаме, че има неефективно ръководство. Екипът, който беше в ДКК до предходната седмица, в последна сметка персонално аз считам, че не си е приключил работата за година и малко повече, откогато е бил назначен от тогавашния длъжностен министър Никола Стоянов ", посочи Богданов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР