Миската Мариана Маринова не се съобразява със законите по пътищата.

...
Миската Мариана Маринова не се съобразява със законите по пътищата.
Коментари Харесай

Наглост! Известна миска грубо посече закона и изложи детето си на страшна опасност

Миската Мариана Маринова не се преценява със законите по пътищата. Организаторката на състезанието „ Мис Силикон “ кара с мръсна газ и вози невръстния си наследник в колата. За това алармира очевидец, който е участвал на изстъпленията на пишман шофьорката, написа ХотАрена.

Ето защо сигнализира той:

" Моделът Мариана Маринова се оказа много неприятен водач. Във вторник сутринта миската с доста пластични интервенции закара своя наследник Димитър на детска градина. Облечена с облекла - финален вик на модата, Маринова бързаше да качи сина си в колата и двамата отпрашиха с мръсна газ към забавачницата.

Макар и дребното разстояние което трябваше да измине, Мисис България 2007, тя се появи като много некомпетентен и нервозен лидер. Говореше по телефона, беше без колан и фучеше с доста над позволена скорост в града. След двадесет минутно шофиране миската спря пред вратата на градината, взе сина си на ръце и бързо влезе вътре. След като излезе, стартира диалог по телефона, качи се в колата и пое със същата раздразнителност и лудо предоставяне на газ из софийските улици ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР