Миси Елиът, която написа поредица от хитове за известни изпълнителки,

...
Миси Елиът, която написа поредица от хитове за известни изпълнителки,
Коментари Харесай

За пръв път рапърка влиза в Залата на славата на авторите на песни

Миси Елиът , която написа поредност от шлагери за известни изпълнителки, стана първата рапърка, въведена в Залата на славата на създателите на песни , съобщи Асошиейтед прес.
 
От повече от двайсет години Елиът поддържа дух на другарство измежду дамите, ангажирани в музикалния бизнес. И те й се отблагодариха уместно по време на церемонията. Пробилата в последно време с гръм и тропот рапърка Лизо извърши някои от знаковите шлагери на Миси Елиът с тоалет и прическа, наподобяващи нейните от 90-те години на предишния век. На сцената се появи и Да Брат, възпламеняваща както постоянно, за осъществяването на " Sock It 2 Me ".
 Миси Елиът Gulliver/Getty Images
Носителката на награди " Грами ", " Еми " и " Златен глобус " Куин Латифа вкара Миси Елиът в Залата на славата с няколко благи думи . Тя отдаде респект на трайната им дружба през годините. Думата взе и някогашната първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама, която не скри, че е ревностна почитателка на рапърката. " Миси, желая да ти благодаря за стореното от теб като първопроходец в музиката, съобщи брачната половинка на някогашния президент на Съединени американски щати във видеозапис, пуснат по време на церемонията. Благодаря ти също за това, че освен показа своя гений със света, само че се изяви и като бранител на всички млади девойки, които държат техният глас да бъде чут! "
 
Всичко това докара до сълзи Миси Елиът . Развълнувана, тя насърчи всички създатели, които ще дойдат след нея: " Никога не се предавайте, всеки от нас блокира понякога. Но щом съм тук пред вас, това значи, че би трябвало да продължим. Това е добре и за хип-хопа! " -->
 Миси Елиът Gulliver/Getty Images
Досега в Залата на славата на създателите на песни са въведени единствено двама рапъри - Джей-Зи през 2018 година и Джърмейн Дюпри през 2017 година На церемонията с премия " Съвременна икона " беше почетен артистът и артист Джъстин Тимбърлейк.
 
Тимбърлейк е вторият притежател на оценката след Лейди Гага , почетена през 2015 година Призът се присъжда на създатели, " които са се сдобили със статута на икона в поп културата ".
 Миси Елиът Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР