[Mish Mash Fest] Публикацията е част от платеното съдържание в

...
[Mish Mash Fest] Публикацията е част от платеното съдържание в
Коментари Харесай

А вие бяхте ли на Mish Mash Fest този уикенд?

[Mish Mash Fest]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Този уикенд бяхме на посетители на Момичетата от града. Отбихме се на техния Mish Mash Fest, където се заредихме с усмихнато въодушевление за дни напред, а и с нови хубости. Още през лятото си бяхме дали обещание да не пропуснем идващото издание – спомняте си цветния двудневен празник в градинката на Once Upon A Time Biblioteka, нали?

Това есенно издание се организира в слънчевата зала " В парка ", която се намира на втория етаж в Малкото НДК, над кино " Люмиер ". Дрехи, бижута, аксесоари, козметика, детски играчки, книги, предмети за интериора вкъщи са единствено част от нещата, които открихме там и които ни се искаше да отнесем със себе си незабавно. Запознахме се и с много от хората, основали с ръце и сърце всичко това – персоналният контакт, даже в няколкоминутен диалог, е скъп.

[Mish Mash Fest]

По традиция, множеството участници, които са десетки, показват тук последните си неща. Тъй като това издание на фестивала беше отдадено на есента, сбирките бяха въодушевени точно от най-цветния сезон. И несъмнено, не пропуснахме опцията да освежим дрешника си с нещо тематично.

Mish Mash Fest се ражда през 2015 година Идеята на Момичетата е да срещат най-хубавите български създатели и дизайнери с всички нас, които можем да оценим труда и гения им. Да усетим вложената и в най-малкия подробност обич. И да почерпим от това креативно ентусиазъм.

Оказа се, апропо, че това издание е номер 18. Своеобразно пълноправие за Mish Mash Fest и поръчка за даже още по-уверено наличие в културния календар на София. Защото с възторг и огромно мислене положителните хрумвания стават действителност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР