Мис Силикон Джулиана Гани най-накрая се сгоди за любимия си

...
Мис Силикон Джулиана Гани най-накрая се сгоди за любимия си
Коментари Харесай

Бившият на Джулиана Гани не й дава развод, а тя вече е сгодена и работи за бебе с Илиян

Мис Силикон Джулиана Гани най-сетне се сгоди за обичания си – Илиян Найденов във Виена, припомня HotArena .

За щастливото събитие се похвали самата Гани, като разгласява видео от годежа в Инстаграм. Романтичното предложение получи на 18-ия етаж в панорамен ресторант към първокласен хотел във Виена.

Малко се тормозя, защото имам един несполучлив брак зад тила си. Казах си обаче, че човек един път може да направи неточност, само че надали два пъти, тъй че ще пожертвам. Затова му споделих да ми постави пръстена незабавно, с цел да не размисля “, разкри пред „ Галерия “ Джулиана.

Илиян избрал красивото украшение от бяло злато с камък от Виена. Станал по-рано, до момента в който Джулката спи, и отишъл до близкия бижутерен магазин да го купи. Той бил възнамерявал да й предложи още преди два месеца по време на тяхното пътешестване до Филипините, само че там пръстените му се сторили ментета и не посмял да рискува.

Бях се схванал авансово с мениджъра на ресторанта да разместят масите по този начин, че да сме до панорамните прозорци и да се любуваме на хубостта, когато й предложа. Бяхме възнамерявали да няма хора, само че ресторантът се изпълни и всички започнаха да ни ръкопляскат, беше в действителност вънлуващо. Предложих й с думите: „ Ти си пожела за Коледа този мъж да остане до теб до края, в този момент ти го предлагам и би трябвало да ми обещаеш, че няма да има различен след мен. Това ще е последният брак в живота ти “. Вече мислим и за женитба. И двамата желаеме да се оженим някъде доста надалеч, на някой другоземен остров. Малко сме луди, тъй че, откакто се върнем, може да създадем огромен ваучър или даже да си вземем приятелите с нас на острова, всичко зависи от настроението ни “, споделя Илиян.

Единственият проблем е, че тя към момента не е разведена с някогашния си брачен партньор Станимир Ташев, който отказал да подпише молбата й за анулиране на брака. Сега живее в Лондон при родителите си. Още преди седем месеца силиконката му изпратила призовка, само че той се покрил. Адвокатката й не може да се свърже с него по телефона, тъй като или не подвига, или затваря. Не желае да й даде бракоразвод, тъй като е наясно, че незабавно ще се омъжи за новия си обичан. По закон, в случай че той не подпише непринудено документа за анулиране на брачния им съюз, страната би трябвало да ги разведе до две години.

Джулката и Илиян нямат различен избор и ще го изчакат. „ Засега няма развиване, а времето си лети. Вече минаха седем месеца и няма резултат. Така че дали сватбата ми ще е през 2019, или след две години, няма значение, значимото е да се обичаме с Илиян. Отскоро даже работим за бебе и ще сме доста щастливи, в случай че това се случи. Вече желая да стана майка, скоро върша 28 години и ми е време “, отсича Джулката и прибавя, че с Ташев не е пробвала, защото е пиела противозачатъчни, които е спряла от месец.

Ако Илиян не се трансформира и се държи по същия метод, Гани дава обещание, че ще му роди 3 деца.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР