„Мис България” 2002 Теодора Бургазлиева е горда собственичка на палат

...
„Мис България” 2002 Теодора Бургазлиева е горда собственичка на палат
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева с палат за $ 800 000 в Лос Анжелис

„ Мис България” 2002 Теодора Бургазлиева е горда собственичка на дворец в слънчева Калифорния, Съединени американски щати, за 800 000 $. На стената си във фейсбук хубавицата се похвали, че дружно със брачна половинка си – някогашния авто играч Симеон Иванов, към този момент имат собствен дом. „ Уикенд” разузна, че дворецът е в елитния квартал „ Нордридж” на Лос Анжелис.

Така единствено два месеца, откакто стана майка на близнаци – Емма и Раян, Теди Бургазлиева една от най-красивите ни миски сбъдна своята фантазия да има къща в Града на ангелите, където живее от години. „ Последните няколко седмици бяха доста натоварени и изтощителни за нас, тъй като се местим в нашия първи същински дом в Ел Ей с моето мъжле и бебетата. Почти сме подготвени с преместването и нямам самообладание скоро да ви споделя какво е да съм майка на близнаци “, написа Теди, като даже се похвали със фотоси от интериора на новото жилище.

Близък до 33-годишната изкусителка от Поморие разкри, че луксозната къща на Теди и Симеон се намира в влиятелния „ Нордридж”, единствено на десетина минути с кола от Холивуд. Цените в региона са много солени – за двуетажния дом миската изтеглила банков заем за Щатски долар 800 000, който ще изплаща 20 години.

Поморийката показа още, че с мъжа и бебета са били рисково близо до опустошителните пожари, захапали Калифорния, които взеха близо 300 жертви, а други съвсем 1300 се водят безследно изчезнали. Стихията изпепели и над 12 000 жилищни здания. За благополучие Теди и фамилията ѝ са добре.

„ Мис България” гушна близнаците Ема и Раян през септември. Радостната вест пристигна малко след премиерата на автобиографичната ѝ книга „ Невъзможно “. Текстът разказва както опита, по този начин и грешките на манекенката по пътя към върха. Книгата събира истории от времето, когато миската спала в дребна стаичка без мебели на матрак на пода, до момента в който работи на три места в Съединени американски щати, досега, в който съумяла да се осъществя без непозната помощ.

„ Тотално друг човек бях, доста капризна. Очаквах, че всичко иска ми се сервира на готово, отваряха ми се доста порти, бях познато име, просто ми беше доста елементарно. Изведнъж пристигнах в Щатите, никой не ме познава, не познавам никой, британският ми беше много зле. Това беше учебно заведение, което ме направи мощна “, изповяда се сексапилната брюнетка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР