Мирослав Костадинов – Миро се засегна жестоко от думите на

...
Мирослав Костадинов – Миро се засегна жестоко от думите на
Коментари Харесай

Миро смъртно обиден на Фънки: Не съм провал и съм 100 пъти над него!

Мирослав Костадинов – Миро се засегна грубо от думите на Димитър Ковачев – Фънки в първия лайф на „ Като две капки вода “ тази година. Закръгленият китарист опита да направи комплимент на Каризмата, само че в действителност му нанесе огромна засегнатост – че е бил неуспех в шоуто преди няколко години.

Фънки сподели, че по време на присъединяване си в „ Капките “ Миро не е съумял да имитира никого и постоянно от него излизал неговият глас, тъй като бил несравним. С това той дефинира представянето на артиста в шоуто като цялостен неуспех.

Каризмата обаче се е засегнал от думите на рокаджията. Той останал изумен от мнението на Фънки за него, тъй като по време на присъединяване му го хвалел, а се оказва, че го е мислил за негодник в имитациите.

Миро споделил с хора от обкръжението си, че Фънки е олекнал доста с коментара си за него. Освен това Каризмата смятал, че антифен номер 1 на Лили Иванова не може да имитира никого и по тази причина мястото му въобще не е измежду журито.

Миро си разрешил да съпостави и кариерите на двамата. Разбира се, неговата е най-малко 100 пъти по-звездна от тази на Фънки, който в случай че не беше жури в разнообразни формати през последните 15 години, от дълго време да е пропуснат от всички.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Миро Фънки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР