Миньори и енергетици седми ден протестират въпреки постигнатото споразумение между

...
Миньори и енергетици седми ден протестират въпреки постигнатото споразумение между
Коментари Харесай

Миньорите не мърдат от АМ Тракия и Прохода на републиката


Миньори и енергетици седми ден стачкуват макар постигнатото съглашение сред тях и държавното управление, което бе и през вчерашния ден.

Автомагистрала " Тракия " край Стара Загора и Проходът на Републиката остават блокирани. Затворени са и пътищата Гълъбово-Раднево, Раднево - Нова Загора и основният път " Русе-Свиленград ", в региона на с. Главан, оповестява Българска национална телевизия.

Основното искане на протестиращите към този момент е отдръпване на Териториалните проекти за обективен преход и нови договаряния по точките от 

Единствено енергетиците от Топлоелектрическа централа Бобов дол, Дупница и Перник, които бяха блокирали Автомагистрала " Струма " Колегите им от " Тракия " обаче ги упрекнаха в изменничество и отхвърлиха да освободят придвижването край Стара Загора.

Припомняме, след вчерашното изключително съвещание в Партийния дом и , от КНСБ обявиха, че политици с целенасочени дейности са съумели да манипулират и да разделят митинга на миньорите и енергетиците .

От синдикалната организация апелират за разсъдък и деликатен прочит на съглашението, без страсти. Обръщението евентуално бе отправено към протестиращи.

КНСБ разгласи още, че не приема въвличането на синдикалната организация и техните членове в " предизборни неистини и спекулативни изказвания ", а като такива се посочват  от  " Възраждане ", " ИТН ", както и на самостоятелния народен представител Радостин Василев.
 Политици манипулират и разделят митинга на миньорите, призна КНСБ
Политици манипулират и разделят митинга на миньорите, призна КНСБ

" Предизборни неистини и спекулативни изказвания " от " Възраждане ", " Има подобен народ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР