Миньоните 2: Възходът на Гру - на хитовата анимация от

...
Миньоните 2: Възходът на Гру - на хитовата анимация от
Коментари Харесай

Миньоните 2: Възходът на Гру - анимационен празник не само за деца

" Миньоните 2: Възходът на Гру " - на хитовата анимация от 2015 година, беше показано предпремиерно на откриването на фестивала на анимационните филми в Анеси, Франция.

Безобразно глупави, само че извънредно очарователни - за десетилетие " Миньоните " си извоюваха място измежду най-печелившите герои на анимацията. Поредното премеждие на симпатичните персонажи ще излезе на екран при започване на юли по света, а във Франция - на 6 юли, с две години забавяне поради пандемията.
 Венелин Петков се изправя против Сашо Диков за нов шеф на Българска национална телевизия 15 юни 2022 | Бившият шеф на новините на бТВ Венелин Петков се изправя в конкуренция на още 7 знакови имена в българската...
Милиони почитатели по света чакат завръщането на миньоните. Откакто на екран излезе първият филм от франчайза, " Аз, проклетникът " (2010), осъществените доходи в интернационалния бокс-офис са 3,7 милиарда $, съгласно уеб страницата Ай Ем Ди Би.

е редуциран до най-малко, комичните обстановки следват една след друга... " Основното в тези филми е да бъдеш малоумен и да се забавляваш ", съобщи, представен от Българска телеграфна агенция, американският режисьор на последния филм Кайл Балда.

Първоначално миньоните са единствено второстепенни герои, само че съумяват да откраднат шоуто от Гру, антигероят от " Аз, проклетникът ". От 2015 година те са във фокуса на първия спин-оф - " Миньоните ". Залогът е рисков - да се направи цялостен филм за герои, които се показват на изобретателна и безсмислена комбинация от латински и азиатски езици. Картата обаче се оказва печеливша - един милиард $ доходи в бокс-офиса.

" Разбира се, че приказват. Но никой не схваща какво споделят! "

Кайл Балда споделя още, че обича да черпи ентусиазъм от класици като Чарли Чаплин и Жак Тати. Според него за един режисьор на анимационни филми да разсмива хората, без това да зависи от разговора, е като да " изкачи Еверест ".

С риск от повтаряне, новото премеждие залага на изпитаната формула. Променен е единствено декорът. Филмът връща феновете към ранните години на Гру, заобиколен от войска от миньони.

Компания " Юнивърсъл ", която с " Миньоните " държи една от дребното марки, които могат да се конкурират с други анимационни колоси, изчака две години поради пандемията, преди да зарадва почитателите с новото премеждие. И макар че французинът Пиер Кофен, бащата на " Миньоните " и евентуално единственото човешко създание, владеещо техния език, към този момент не е сърежисьор, то той към момента следи от близко своето създание и към момента записва всички гласове на миньоните.



В Холивуд " Миньоните " са продуцирани от американеца Кристофър Меледандри, началник на студио " Илюминейшън ". Много по-малко известно на необятната аудитория от " Пиксар " и " Дриймуъркс ", последното " постоянно е желало да се конкурира " с тези студия, създали гражданска война в анимацията.

За студиото още веднъж ще се заприказва скоро: екипите на " Илюминейшън " работят по анимираната киноверсия на именитата видеоигра " Супер Марио Брос ", която се чака да излезе на екран през 2023 година

Колкото до миньоните: " Не мисля, че всичко е завършило. Очевидно за тези герои има бъдеще ", отсича Кайл Балда.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР