Mинистрите на правосъдието и на вътрешните работи на Турция се

...
Mинистрите на правосъдието и на вътрешните работи на Турция се
Коментари Харесай

Турция погва хазяйни и собственици на магазини, възползващи се от трагедията в страната

Mинистрите на правораздаването и на вътрешните работи на Турция се заканиха да санкционират опортюнистите, които се възползват от обстановката след земетресенията, в това число тези, които желаят прекалено високи цени за артикули от първа нужда, и наемодателите, които гонят облага от повишени наеми, заяви " Хюриет дейли нюз ".
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 550
" Ще използваме пълноценно всички благоприятни условия, които ни дава изключителното състояние ", съобщи министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу на взаимна конференция през днешния ден с министъра на правораздаването Бекир Боздаг в Координационния център за сигурност и изключителни обстановки в югоизточния окръг Диарбекир.

Сойлу уточни, че държавното управление е нараснало тройно чиновниците на силите за сигурност в зоната на земетресенията от 6 февруари.

Вътрешният министър подлага на критика несъразмерното увеличение на наемите, като уточни, че това е не по-малко мъчително, в сравнение с и самото земетресение, и прикани жителите да се обръщат към държавните институции по тези въпроси.

Министърът на правораздаването Боздаг съобщи, че правосъдните следствия по отношение на закононарушенията в зоните на земетресенията не престават без спиране, като досега са следени над 350 случая на обири, предава Българска телеграфна агенция.

Прокуратурата е почнала правосъдни следствия във връзка с разрушените вследствие на трусовете здания, сподели още Боздаг. По думите на министъра в тези следствия досега са подхванати правни дейности против 612 обвинени. Заповеди за арест са издадени за 184 лица, от които 79 са реализатори, 74 - надзорници, 13 - притежатели на здания и 18 са лица, направили градивни промени по постройката, посочи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР