Министерството се задейства след атаките на „Негодниците”Българската федерация по волейбол

...
Министерството се задейства след атаките на „Негодниците”Българската федерация по волейбол
Коментари Харесай

Подновиха скоростно лиценза на волейбола

Министерството се задейства след офанзивите на „ Негодниците”

Българската федерация по волейбол е с възобновен лиценз, откри инспекция на „ Тема Спорт”. Справка в регистъра на министерството на спорта сподели, че централата към този момент е изцяло изрядна и не може да има никакви терзания по отношение на редовността си. Заповедта за удължение на лиценза на БФВ е била издадена на 16 ноември, четвъртък, директно след големия звук, който бе вдигнат по тематиката от страна на групата на „ Негодниците”.
 Официално показване на градовете домакини на СП по волейбол за 2018 @@@
В последните 10 дни „ Фенове за българския волейбол” излязоха с няколко материала във връзка изтеклия лиценз на федерацията. В последния от тях те заплашиха министерството на спорта даже с следствие от прокуратурата, с цел да стане ясно каква е повода за допускането на сходно нещо. Те осведомиха „ Тема Спорт”, че ще извършат последични дейности, откакто получат цялостна информация с кореспонденцията по тематиката сред ведомството и БФ Волейбол.
 Официално показване на градовете домакини на СП по волейбол за 2018 @@@
Лицензът на централата бе изминал още на 5 юни, като през идната близо половин година по този начин и не бе възобновен. До 16 ноември, когато заповедта за задачата е била написана от министерството. Новият лиценз на федерацията е годен до 5 юни 2021 година. Това значи, че във волейбола могат да са спокойни за организирането на международното състезание през идващото лято, на което сме взаимен хазаин с Италия.

Хари ЛАТИФЯН, " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР